Enda flere valgmuligheter i forskjellige farger

 
Enda flere valgmuligheter i forskjellige fargerBaderom komplett med mattsorte produkter fra hansgrohe i dusj og ved servant og badekar.
På begynnelsen av året kunne hansgrohe presentere en lang rekke produkter i fem nye standardfarger. Nå utvider hansgrohe FinishPlus-sortimentet sitt med flere produkter til baderommet i overflatene matt sort, matt hvit, børstet bronse, polert gull-optikk og børstet sort krom.

Med flere dusjer og armaturer i forskjellige overflater er det nå enda enklere å skape akkurat det baderommet som man ønsker seg.

Blant de nye tilføyelsene finnes f.eks. den populære Raindance Select S 120 hånddusjen med rundt dusjhode. Hittil var bare den firkantede versjonen (E) tilgjengelig i andre overflater enn krom og krom/hvit. hansgrohe lanserer også et nytt Showerpipe dusjsystem – Croma Select S 280 med Raindance Select hånddusj – som bare fås i de fem overflatefargene. Det vitner om at de fargede produktene for alvor har holdt sitt inntog på baderommet.

Kvalitetsoverflater skaper designmuligheter
Uansett hvilken overflate du forelsker deg i, kan du være sikker på at den er av den høye kvaliteten som karakteriserer hansgrohe. De matte trendfargene – matt sort og matt hvit – fremstår enkle og brukes av mange til å skape kontrast på baderommet – eller for den helt ensfargete baderomsdesignen med alt i hvitt eller sort. De metalliske overflatene – børstet bronse, polert gull-optikk og børstet sort krom – er skapt med PVD-teknologi som gjør overflaten ekstra skinnende og holdbar. Når hele det mørke eller lyse baderommet innredes med dusjer og kraner i samme, flotte overflate, oppstår et samspill som kombinerer eleganse og modernitet.

Skap ditt drømmebaderom
I tillegg til Raindance Select hånddusjen og den nye Showerpipe lanseres også to dusjtermostater til innbygging, en dusjholder, et slangeuttak og en Croma 280 hodedusj i de fem FinishPlus-overflatene. Sammen med de eksisterende dusjproduktene gir det mulighet til å skape en komplett innebygd dusjløsning i den ønskede fargen og med både rundt og firkantet formspråk. Dessuten kan du nå få et hansgrohe Talis E 110 servantarmatur uten bunnventil i FinishPlus-overflatene som kan kombineres med hansgrohes Push-Open bunnventil som også lanseres i de fem fargene. Det er med andre ord gode muligheter for at ditt baderom kan ta presis den formen du skulle ønske.

GK NORGE AS
 

 
 
 

Recent News

 

Design og trender

Vis alle

  

Leverandørguide

Vis alle