Enkel og intuitiv smarthusløsning

 
Enkel og intuitiv smarthusløsning
free@home er en utrolig enkel og intuitiv smarthusløsning, som nå også har fått integrasjon med Sonos lydsystem.

Når du kommer hjem og trykker på "hjemme knappen" i gangen for å sette på lyset og øke varmen, vil i tillegg musikken slås på. Det vil si at du automatisk kan slå på musikken eller din favoritt radiokanal på et på forhånds definert volum.

Det er også fult mulig å styre musikken fra en free@home bryter, fra hvor som helst i huset. Du kan trykke på + (pluss) for å få høyere lyd eller – (minus) for å senke lyden.

Du kan også sette musikk på pause eller sette på forhåndsdefinerte favoritter. Neste sang kan spilles av om «Play»-knappen holdes inne eller forrige sang om du trykker på «Favoritt»-knappen. Du kan også bestemme rekkefølge på musikk, eller til og med snakke med mobilenheten.

Vil du høre nyheter fra radio på kjøkkenet og ellers musikk i hele huset? Dette kan lagres i menyer og du kan aktivere dem med ett enkelt klikk. I tillegg kan Sonos Bridge høyttalere fra andre produsenter kobles til.

Om du har en free@home 4,3" Touch skjerm, så kan denne også settes opp til å styre Sonos anlegget. Her har du samme muligheter til å justere musikken som med bryterne.

 

 
 
 

Recent News

 

Design og trender

Vis alle

  

Leverandørguide

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår