Enkle grep kan øke verdien på hytta

 
Enkle grep kan øke verdien på hyttaQuooker er Norges største leverandør av vannkraner som lar deg tappe 100 °C kokende vann rett fra kranen, tillegg til både normalt kaldt og varmt vann
Hyttemarkedet er brennhett for tiden. Skal du selge, kan kokende vannkran og åpne rom øke verdien på din hytte betraktelig.

Aldri før har det vært tinglyst like mange hytter i løpet av ett år enn i 2020. Nesten 12.000 fritidsboliger har blitt tinglyst så langt i år, mot rundt 9.500 i samme periode i 2019.

Enkle grep, stor gevinst
– Selv om det er selgers marked, er det ikke dumt å vurdere noen smarte utbedringer som kan hjelpe deg å få en god del mer for hytta, sier Roger Andersen, daglig leder i Taksteksperten AS.

Selv enkle grep kan gi stor gevinst, og det er viktig å være selektiv når du velger hva du vil gjøre slik at «vinninga ikke går opp i spinninga», påpeker han.

Hvis konstruksjonen tillater det, anbefaler Andersen å fjerne vegger og åpne opp for større rom, for eksempel mellom stue og kjøkken. Du kan også vurdere å rive en stor pipe og erstatte den med en av mindre og mer praktisk design.

Rimelig og smart løsning på kjøkkenet
– Men det er andre grep som er rimeligere og langt mindre inngripende. Stadig flere velger å installere vannkran med kokende vann på kjøkkenet hjemme. Det er ingenting i veien for ikke å gjøre det samme på hytta, påpeker Andersen.

Quooker er Norges største leverandør av vannkraner som lar deg tappe 100 °C kokende vann rett fra kranen, tillegg til både normalt kaldt og varmt vann – perfekt for deg som ønsker å brygge, koke, blansjere, rengjøre eller skålde.

Vil høyne inntrykket
Hvis du ikke har innlagt eller har varmt vann tilgjengelig, kan du vurdere å anskaffe en COMBI-beholder som inneholder syv liter kokende vann. Det betyr at du kan kombinere Quooker med en beholder som gir deg 50-60 °C varmt vann til å blande inn i det kalde vannet f.eks når du skal tørke over gulvene, håndvaske klær eller vaske deg selv.

– Vi har kraner i mange ulike design som vil passe inn uansett hvilken stil du har på hytta. De er enkle og raske å installere, og vil definitivt høyne inntrykket av en hytte som er praktisk og moderne, uten å gå på akkord med tradisjoner, sier Peter Bjørno, landesjef i Quooker Norge A/S.

Modellen Quooker Flex har også en uttreksslange som kan være veldig praktisk når du skal rengjøre og desinfisere kjeler, bestikk og skjærefjøler. Dessuten sparer du benkeplass siden du ikke lenger trenger vannkoker.

Takstekspertens 6 tips for hytte-oppgradering

Åpne opp rom der det er mulig

Bytt stor, gammel pipe med ny, mindre modell

Installer en Quooker-kran for kokende vann på kjøkkenet

Mal ubehandlet furupanel for en mer salgsvennlig look

Lag en lun uteplass

Enkel oppussing av bad kan gi stor gevinst 

 

 
 
 

Recent News

 

Design og trender

Vis alle

  

Leverandørguide

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår