Enklere blir det ikke å ta fasadevasken!

 
Enklere blir det ikke å ta fasadevasken!
Våren er i anmarsj, og vårsolen skinner ubarmhjertig på skitne fasader. Det er på tide å vaske! Fasadevasken forbindes gjerne med klatring i stige, skuring med langkost og mye styr.

Vårens nyhet er en skumvask som legges på med skumpistol og høytrykksvasker. Dette gjør oppgaven både effektiv og morsom!

Skumvask til hus blandes i en skumpistolen etter anvisning på flasken, og legges nedenfra og opp på husveggen. En skumpistol har god rekkevidde, så stort sett er ikke stige nødvendig. Skummet er tykt, og henger godt, slik at den trekker godt inn og får virke i dybden. La skummet virke som anvist, og skyll deretter fasaden grundig. Enklere blir det ikke.

Det er allment kjent at fasaden bør vaskes minst en gang hvert år, og ikke bare når man skal male. Det forlenger levetiden på overflatebehandlingen, og forebygger oppbygging av sopp og grønske. Er fasaden svært møkkete, eller har mye grønske og sopp allerede, kan det være behov for å bearbeide veggen med kost etter at skumvasken er lagt.

Mange har en skumpistol for bruk til bilen, denne kan også brukes til skumvask for hus. Ellers er skumpistol å få kjøpt hos bl.a. bilrekvisitabutikker, faghandelkjeder og byggevarehus.

 

 
 
 

Recent News

 

Design og trender

Vis alle

  

Leverandørguide

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår