Er hjemmet dit beskyttet mot lynnedslag?

 
Er hjemmet dit beskyttet mot lynnedslag?
Overspenningsvern er løsningen! Nattens mange lynnedslag viser hvor viktig det er å beskytte hjemmene våre. Lynnedslag kan føre til ødelagt elektrisk utstyr (PC`er ,Tv`er, platetopper etc), og brannskader som kan opptre lang tid etter nedslaget.

Overspenningen kan føre til skade på isolasjonen eller produkter, som igjen kan gi varmgang som over tid fører til brann. ABBs overspenningsvern gir god beskyttelse mot ødeleggelser som følge av lynnedslag.

Et tryggere hjem med overspenningsvern fra ABB
Vårt overspenningsvern er bl.a. blitt testet på 3000 meters høyde i Pyreneene der de har blitt utsatt for masse lynnedslag, Derfor er vi helt sikre på at disse produktene er av høyeste kvalitet og sikkerhet. Overspenningsvern beskytter elektroniske og elektriske apparater ved å lede overspenningene ned til jord.

Sikkert og plassbesparende
Vårt patenterte overspenningsvern for IT nett, er godkjent for bruk både med og uten distribuert jord (NEK400 534.2). Overspenningsvernet bygger kun 3 moduler. (1672317). Dette gjør at du slipper forankoblet jordfeilvern, eller brannsikker kapsling i installasjoner uten distribuert jord. Sikkert og plassbesparende. ABB har også egne overspenningsvern med signalkontakt om du trenger varsling når overspenningsvernet løser ut!

 

 
 
 

Recent News

 

Design og trender

Vis alle

  

Leverandørguide

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår