Fa inspirasjon til å gjøre inngangen vakker og innbydende

 
Fa inspirasjon til å gjøre inngangen vakker og innbydende
Din inngang er det første man møter når de besøker hjemmet ditt. Derfor kan du med god grunn gjøre en god interiørdesign i dette rommet. En inngang må være innbydende og hyggelig, så det vil være en god opplevelse for dine gjester å komme inn i ditt hjem. I tillegg til å være innbydende, bør inngangen din også tjene forskjellige praktiske formål. Det er her du og dine gjester forlater sko, overalls, luer, vanter og lignende, og det stiller visse krav til innretningens oppbevaringsfasiliteter.

En alternativ inngangsløsning

Den unike Agra Schmidt hylle henger på veggen, og skaper en god gulvplass i inngangen. I tillegg gir den spesielle utformingen av hyllen din inngang et personlig og unikt utseende som dine gjester utvilsomt vil beundre. Den består av en 19 mm vertikal rack, med to mellomliggende hyller, seks faste hyller, åtte flyttbare hyller, en åpen modul og åtte døre. Kort sagt, design og lagringsplass går videre til et høyere nivå, og alle som er interessert i interiørdesign vil merke dette interessante møbelet.

Den stilige inngangsløsning

Er du mer i et dempet og stilig interiør for inngangen din, bør du vurdere den elegante kommode Jaipur. Frittstående og med en grebsløs kabinett seksjon, er kommoden både praktisk og dekorativt. Innredet med to store skuffer med glass sider, gummi matter, ekstra høy rygg, full trekk og myk lukking. Skuffene tåler en belastning på opptil 65 kg. Her finner du en nyttig, men likevel vakker kommode som kan skreddersys til breddemålene dine.

Bruk inngangen din til forskjellige formål

Hvis inngangen din er stor, hvorfor ikke bruke plassen så godt som mulig? For eksempel kan du gjøre det med den smarte Yaounde Chatol med skrivebordsfunksjon, du kan opprette et kontor hjørne i inngangen din. Den originale chatol har rikelig med plass til mapper og post, og det gir ditt inngang liv med sine friske farger. Modellen er designet med smarte skyvedører og en dør som kan lukkes og brukes til stasjonær pult. Med dette inngangsmøble blir inngangen din et multifunksjonelt rom, som både er inngang og kontor.

Hos Schmidt har vi et bredt spekter av inngangsløsninger for deg som ønsker å skape en innbydende og multifunksjonell inngang som fullfører ditt hjem på best mulig måte. Leter du etter inspirasjon og møbler til inngangen, så ta en nærmere titt her. Vårt brede utvalg av løsninger for inngangen tilbyr inngangsmøbler som gir komfort, eleganse, minimalisme eller modig fargevalg, avhengig av hva du vil. Du kan komponere løsningen som passer deg og ditt hjem.

For deg som elsker farger

En inngang kan raskt bli et kjedelig rom, men det er ingen fare med Schmidt’s fargerike inngangsmøbler Manille. Møblene er en festlig fargemiks som består av fordrevne rom, uttrekksdører og skuffer, samt rette og buede linjer. Den kan monteres i en mosaikk for veggmontering eller med ben og du har veldig god lagringsplass. Her forstyrrer du ikke brukbarheten eller den gode atmosfæren.

 

 
 
 

Recent News

 

Design og trender

Vis alle

  

Leverandørguide

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår