Farvel til "the chairdrobe"

 
Farvel til the chairdrobe
Er hjemmet ditt fritt for rot? Eller har du som de fleste av oss noen steder der det på mystisk vis hoper seg opp klær? Brukte klær som hverken er skitne eller rene, og kan brukes igjen.

Har du halve garderoben din liggende på gulvet? Det kalles en floordrobe. Er det en stol som blir mellomstasjonen for klærne dine? En stol du aldri har sittet i fordi den er alltid er dynget ned med klær? Som du med jevne mellomrom bare er nødt til å rydde opp i og da ender alt i skittentøyet likevel?

Vi gir deg noen gode tips til hvordan du unngår å ha mer klær hengende over stolryggen enn i garderoben.

Etter en lang dag på jobben føles kroppen rufsete og sliten. Men hvis ikke du har en fysisk tøff jobb, så er klærne som regel fortsatt ganske rene. Mange av oss jobber i temperaturjusterte lokaler, sitter generelt mye stille og skifter til mer komfortable klær med en gang vi kommer hjem. Resultatet er at vi får jevnt påfyll av klesplagg som er brukt, men ikke direkte skitne og det er her det fort sniker seg på uvaner.

Spørsmålet er: Hva gjør du med disse klærne? Havner de på stolen som en mellomstasjon? Du kan jo, i teorien i hvert fall, ha dem på deg i morgen også?

Våre tips til deg som vil unngå kleskaos:
Og det er ikke så enkelt som å si at vi bare må bli mer ryddige. Nei, da vender vi tilbake til gamle vaner før vi vet ordet av det.
1. Når du skifter spør du deg selv; Er den ren nok til å brukes igjen eller må den vaskes? Svaret er enten skittentøyskurven eller tilbake i skapet.
2. Vil du ikke blande helt rene og brukte klær i garderoben kan du ha en sone for de brukte klærne, for eksempel én hylle eller den ene enden av garderobestangen. En krokrekke kun til disse plaggene er også en praktisk løsning.
3. Finn ut hvorfor nettopp denne stolen eller gulvplassen blir rotete. Kunne en krokrekke, klesstige, en stumtjener eller en kurv være plassert her i stedet?
4. Er garderoben din plassert upraktisk i hjemmet? For eksempel vil det fort samle seg tøy på badet dersom badet og garderoben er for langt fra hverandre. Tøyet havner på en stol, hengende på badekaret eller i skittentøyet – i stedet for tilbake i garderoben.
5. Bruk baksiden av døren til en liten oppbevaringsløsning med kroker så holder du både gulv og stoler frie for rot. Perfekt for klær du kan bruke i morgen også, morgenkåper, nattøy eller treningstøy. En slik krokrekke har ikke plass til så mye klær at det blir kaotisk. Du blir nødt til å sortere og rydde her med jevne mellomrom.

 

 
 
 

Recent News

 

Design og trender

Vis alle

  

Leverandørguide

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår