Festlig bøtteservant fra Scarabeo

 
Festlig bøtteservant fra ScarabeoBøtten kommer både i rent, hvitt design og med
12.02.14: Hva med en bøtte på badet? Den nyeste servantkolleksjonen ?Bucket? fra Scarabeo har både spennende mønstre og et kreativt design.
12.02.14: Hva med en bøtte på badet? Den nyeste servantkolleksjonen ”Bucket” fra Scarabeo har både spennende mønstre og et kreativt design.

Av Trude Hansen  Foto: Produsenten

Kolleksjonen Bucket fra Scarabeo er en serie med servanter som inneholder både design for plassering på vegg og direkte på benkeplate. Servanten har en diameter på 30 cm, noe som gjør at den passer inn på de fleste baderom til tross for sin høye kropp. 

Ønsker du å plassere armaturet direkte på vasken må du velge den vegghengte modellen, men ønsker du å ha selve armaturet montert på veggen så bør du gå til innkjøp av servanten som står på benken.  

Prisvinnende bøttedesign
Det er den italienske designeren Giovanna Talocci som står bak dette lekne designet og han har virkelig fått fram en stilig kombinasjon av barnlig preg og eksklusivt design. Kolleksjonen Bucket er banebrytende i sitt slag og har derfor også gått av med seieren for prisen Design Plus for 2013. 

Grunnet kombinasjonen mellom sin porselenskropp, håndtaket og de utallige ulike mønstrene, så kunne servanten omtales som et kunstobjekt. Dette var en av hovedgrunnene til hvorfor akkurat dette designet ble plukket ut som vinner i 2013. 

Praktisk håndtak
Et av de viktigste elementene ved servanten, er håndtaket i krom som bryter både i farge og materiale med resten av servanten. Håndtaket følger hele midten av bøtteformen og skal dermed fungere som en håndkleholder, samtidig som den pynter opp i badeværelset. 

Vaskene kommer med en rekke spennende dekormuligheter, så du velger selv hvor lekent du ønsker at utrykket skal bli til slutt. Servantene forandrer seg veldig gjennom de ulike motivene, men kanskje den tøffeste og reneste av dem alle er servantdesignet helt uten dekor?

 

 
 
 

Recent News

 

Design og trender

Vis alle

  

Leverandørguide

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår