Flow med farger

 
Flow med fargerFlow fra Vedum, hvor den innbydende sittedelen skaper en herlig følelse av stue.
– Fra og med i år fås Flow også i farger. Den 2000 mm brede servanten er den bredeste på markedet. Den innbydende sittedelen skaper en herlig følelse av stue, sier Jan Midthus, daglig leder i Vedum Kjøkken & Bad Norge.

– Når vi i Vedum tenker trender, tenker vi på mennesker. Når vi tenker baderom, tenker vi på helheten. Vi synes at baderommet skulle kunne ta en noe større plass i våre hjem, ikke bare bokstavelig. Derfor begrenser vi oss ikke til bare å tenke baderom. Helheten er viktig for Vedum, understreker Midthus.

– Vi besøker møbel-og inredningsmesser, samarbeider med eksterne inredningseksperter, designere og formgivere og lytter til markedets forventninger og ønsker. Vi tar inspirasjon og idèer fra mange forskjellig områder og vi starter ikke alltid i baderommet. Ved å tenke slik, skaper vi baderomsinredninger som føles selvfølgelige i alle typer hjem, uansett størrelse eller stil, sier Midthus.
 

 

 
 
 

Recent News

 

Design og trender

Vis alle

  

Leverandørguide

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår