Forbrukere blir skapere

 
Forbrukere blir skapereBaderomskolleksjonen Essence i Polert Warm Sunset
GROHEs fargekolleksjon tilbyr maksimal valgfrihet for et komplett baderomsdesign.

  • Ti forskjellige farger og overflater for et komplett baderomskonsept
  • GROHE er den eneste baderomslevrandøren som tilbyr et fargespekter som varierer fra kraner og dusjer til tilbehør og trykkplater
  • Høy kvalitetsstandard takket være topp moderne PVD-teknologi

Opplevelsen av badet har endret seg dramatisk de siste årene. Tidligere var badet en funksjonell plass, som ble benyttet til personlig hygiene. Vi ser nå at badet blir mer og mer et oppholdssted for velvære. Grensene mellom rommene i huset blir mindre synlige. Badet integreres med resten av huset, og det er mer fokus på at baderomsprodukter skal matche øvrige møbler og stil. Det er derfor viktig for oss i GROHE at forbrukeren selv kan være designer og skape en rød trå gjennom rommene.

Med Colours-sortimentet tilbyr GROHE maksimal valgfrihet på alt fra kraner og dusjsystemer til trykkplater, håndkleoppheng og annet tilbehør. GROHE colours tilbyr en omfattende produktportefølje i ti forskjellige farge- og finishalternativer for et komplett baderomskonsept.

Tidløs skjønnhet, inspirert av internasjonale designtrender
GROHE har blitt inspirert av globale designtrender over tid. Innen møbelbransjen har vi observert varme og mørke overflater i flere år. På dette grunnlaget startet vi et fargekonsept som fungerer som et tidløst interiør. GROHE Color Collection er et sortiment som tilbyr våre kunder friheten til å være designer på sitt eget bad, og leke seg med tidløse fargekombinasjoner.

Samtidig som GROHE leverer tidløst design stiller vi også høye krav til kvalitet. For oss i GROHE er kvalitetsstandarden veldig viktig for å sikre varige farger og produkter som holder god kvalitet over tid.

Sterke farger og ripesikre overflater takket være innovative produksjonsprosesser
I GROHE Colours Collection finner vi totalt ti farger og finishalternativer: klassisk krom, SuperSteel, Cool Sunrise, Warm Sunset, Nikkel og Hard Graphite. Alle i polerte eller børstede versjoner. På våre produkter bruker vi den kvalitetsikre PVD-teknologien (Physical Vapor Deposition) for å påføre farge. Under første trinn, forbehandlingen, blir produktene nøye rengjort og varmebehandlet i en ovn hvor plastkomponentene gjennomgår en avgassingsprosess. Under det andre trinnet blir PVD-belegget påført. Denne prosessen foregår i et høyvakumkammer og består av tre trinn: Først rengjøres substratet, deretter legges basisbelegget etterfulgt av overflatefargen. Prosessen sikrer et bredere spekter av farger, samtidig som overflatene blir tre ganger hardere og ti ganger mer ripebestandige enn galvaniserte overflater.

GROHE Colors: Fleksibelt fargeutvalg på GROHE sine klassiske produktkolleksjoner
Med ti farge- og finishalternativer, kan GROHE sine kolleksjoner med kraner, dusjer, tilbehør og trykkplater integreres i et harmonisk baderomskonsept - fra klassiske GROHE Atrio, minimalistiske GROHE Lineare, de rene linjene til GROHE Essence, GROHE Allure Brilliant eller GROHE Eurocube, til den nyeste kolleksjonen GROHE Plus, som har et dristig, geometrisk D-formet design. For å avrunde det harmoniske fargespekteret, vil de populære GROHE innfelte ettgrepsbatteriene (som lanseres i begynnelsen av 2019), hånddusjen Rainshower AmartActive og hodedusjet Rainshower SmartActive være tilgjengelig i forskjellige farger (de to sistnevnte lanseres oktober 2019).

Atrio Private Collection: Maksimal tilpasning i fremtidens luksuriøse bad
Med premium konseptet Atrio Private Collection tar GROHE fremtidens baderomsdesign og personlisering et skritt videre. Konseptet tilbyr arkitekter, designere og kunder muligheten til å designe sine egne kraner. Atrio Private Collection tilbyr kundene valget mellom ti forskjellige farger, finishalternativer og betjeningshendler. Kundene kan også velge mellom forskjellige innlegg i betjeningshendlene, for eksempel sort og hvit marmor eller sort/hvitt glass. I fremtiden er det også tenkelig å kunne bruke materiale etter kundens krav og behov.

Det eksklusive konseptet Atrio Private Collection ble presentert for første gang under ISHs innledende presentasjon av GROHEs CEO, Michael Rauterkus.

 

 
 
 

Recent News

 

Design og trender

Vis alle

  

Leverandørguide

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår