Formica Group med ny fasadebekledning

 
Formica Group med ny fasadebekledningVIVIX® Lap, versjon kalket eik
Formica Group, ledende global produsent av overflateprodukter, fortsetter sin innovative tilnærming til UV- og værbestandig bekledning.

- I Skandinavia er det vanlig å favorisere trebaserte materialer for utvendig bekledning. VIVIX® Lap er basert på de tradisjonelle bruksformålene, men med egenskaper som er bedre egnet til å motstå vær, UV og ytre belastninger. Den nye VIVIX® Lap har forbedret levetid og kommer i et større utvalg av farger, gir en flott utseende, rask og enkel installasjon og krever lite vedlikehold, skriver Formica i en pressemelding.

Ferdigkuttede VIVIX® Lap -planker brukes i et overlappingsarrangement, som gir en klassisk kledning med en moderne utseende. VIVIX® Lap -planker er rettet mot bolig- og kommersielt publikum, som entreprenører og selvbyggere.

Egnende områder er alt fra nybygde boliger og renoveringsprosjekter, hagekontorer, skur og garasjer, til kommersielle forretningsparker og butikker.

VIVIX® Lap -kledningen har lav egenvekt, lett å installere fuktbestandig, og krever ikke før- eller etterbehandlinger eller males i løpet av levetiden. En enkel skruefestet løsning, hvor skrueinnfestningen er skjult ved neste overlappende planke. Dette skaper glatte, rene moderne linjer. En rekke komplementære ferdig lakkerte profiler er tilgjengelig for å skape den perfekte finishen.

VIVIX® Lap -kledning er en allsidig kostnadseffektiv måte å forbedre utseendet og effektiviteten til eldre bygninger, da VIVIX® Lap kan installeres i eksisterende ordninger og kan utformes for å inkludere ekstra isolasjon. VIVIX® Lap -planker kan også brukes til å kle nye bygg eller skape en designfunksjon sammen med komplementære materialer som murstein, betong eller glass.

VIVIX® Lap kommer i pakker med fire planker på 2990mm (lengde) og 180mm (høyde), i en tykkelse på 6 mm. Monteres med EPDM gummibånd direkte på utlekting eller stenderverk, eller kuttes til ønsket lengde om nødvendig med minimalt støv eller rot.

VIVIX® Lap leveres i dag 8 faste farger fra friske Alpino til elegante Diamond Black, samt fire vakre TrueScale tredekorasjoner, og leveres med et komplett utvalg av komplementære fargekomponenter, inkludert installasjonsprofiler, EPDM gummibånd, kanter og skruer.

Les mer på www.formica.com/nb-no

 

 
 
 

Recent News

 

Design og trender

Vis alle

  

Leverandørguide

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår