Først i Europa med 3D-visning av kjøkken

 
Først i Europa med 3D-visning av kjøkken
2016 har virkelig vært året for VR, eller virtuell virkelighet, og oppmerksomheten øker i takt med nyttige og spennende bruksområder som blir lansert. Nå introduserer Sigdal et nytt tilbud hos alle sine forhandlere som skal hjelpe kunder å ikke bare forestille seg sitt nye kjøkken, men faktisk oppleve hele katalogen i førsteperson.

Ved hjelp av 3D-modellering og Samsung Gear VR-brillen, blir kunden transportert til en morsom og oppslukende opplevelse av ulike Sigdal-kjøkken. Ved hjelp av moderne teknologi, gjør Sigdal kjøkkeninvestering lettere og mer inspirerende. Sigdal er første selskap i Europa som kan by på en slik opplevelse i forbindelse med kjøp av kjøkken.

VR-satsningen representerer en innovativ tilnærming til kjøkkenkjøp, ved at man virtuelt kan bevege seg gjennom sitt potensielt fremtidige kjøkken i jakten på inspirasjon og omgivelsesfølelsen. Se www.sigdal.com for mer informasjon og bilder, eller besøk en Sigdalforhandler for å oppleve flotte kjøkken i 3D.

Sigdal er en anerkjent merkevare innen kjøkkeninnredning. Siden 1950, har de utformet løsninger som oppfyller kunders kjøkkendrømmer. Sortimentet defineres av stikkordene, “rom med atmosfære”, og bygger på ekte håndverkskunnskap der funksjonalitet og brukertilfredshet alltid kommer i første rekke. Produksjonen foregår i Nedre Eggedal, hvor fabrikken med 160 ansatte har eksistert siden 1950.

 

 
 
 

Recent News

 

Design og trender

Vis alle

  

Leverandørguide

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår