Førstehjelp for småbarnsforeldre!

 
Førstehjelp for småbarnsforeldre!En Quooker gjør det enklere å desinfisere plastleker, flasker og smokker, når man enkelt kan tappe kokende vann direkte fra kranen.
Tid. En forbruksvare blant folk flest – og i hvert fall blant småbarnsfamilier. Quooker, den kokende vannkran – kan forenkle mange hverdagslige gjøremål og gi mer av det vi trenger mest - nemlig tid!

Flasker, smokker og plastleker skal desinfiseres. Poteter, ris og grønnsaker skal kokes, så moses. Morsmelkerstatningen skal forberedes. Kjedelige og hverdagslige gjøremål som krever tid. Quooker er en 3-i-1-kran som gir deg varmt, kaldt og kokende vann fra én og samme kran. Med kokende vann direkte i kranen, reduseres tiden som går med til å desinfisere, koke opp og forberede. Trøtte foreldre trenger heller ikke vente på kokende vann til kaffen!
For å åpne for det kokende vannet i Quookerkranen kreves en bestemt og koordinert bevegelse. Startfunksjonen aktiveres ved at den trykkes to ganger ned og dreies til høyre. Det er ingen ledninger små hender kan dra i, og kranen er fastmontert i kjøkkenbenken, dermed kan ikke Quooker-kranen velte, slik en vannkoker kan. Dette gjør kranen både barne- og voksensikret.
Selv om det kommer kokende vann ut av Quookerkranen blir ikke kranen varm. Tuten på kranen er isolert, noe som hindrer brannskader ved bruk. Det kokende vannet som kommer ut av en Quooker-kran holder 100 grader, men vannstrålen er blandet med luft. Siden vannstrålen ikke er konsentrert, har man lang nok reaksjonstid til å fjerne hånden og dermed unngå å bli brent. Quooker er med andre ord en sikker og tidsbesparende løsning for småbarnsfamilier i tidsklemma.

 

 
 
 

Recent News

 

Design og trender

Vis alle

  

Leverandørguide

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår