Fresh solskjerming til badet

 
Fresh solskjerming til badet
Markisemannen lanserer denne våren en rekke nye og elegante produkter i spennende farger og mønstre som gjør det enkelt for deg å style vinduene. Valgene er mange og det er kun fantasien som setter begrensningene enten om du foretrekker innvendig persienner, klassiske rullegardiner, plissé eller lamellgardiner.

Er du opptatt av hvordan lyset slipper inn gjennom vinduet, eller bare lei av å trekke for gardinene foran vinduene og mørklegge hele rommet, bør du vurdere solskjermingsløsninger. Her finnes det mange alternativer med fleksible løsninger hvor du selv kan style og justere lysforholdet.

– For oss i Markisemannen er design, kvalitet og brukeropplevelse i fokus til en hver tid. Derfor tilbyr tilbyr et bredt spekter av løsninger, som både solskjermer og styler vinduet ditt best mulig, sier Egil Aamodt fra Markisemannen.

Årets fargetrender
Fargene som vil være dominerende i år, er toner som lilla, blå, grønt, rødt, aubergine, brunt og burgunder. Skal det trekkes ut noen spesielle toner, er det den brune fargepaletten, rødt og blått som i størst grad er på vei tilbake i interiøret og disse fargene er også å se i motebildet. Når det er sagt, er det et stort fokus på den personlige stilen og som overordnet er den største trenden i år.

– Skal vi kunne tilby produkter som kundene foretrekker, er det viktig at vi har stor kunnskap innen interiør og design. Ved å tilby produkter i forskjellige farger og mønstre, vil det gi rom for å kombinere produktene våre til resten av interiøret i hjemmet, sier Egil Aamodt fra Markisemannen.

Derfor bør du skjerme mot direkte sollys:

  • Beskytter møblene dine mot falming
  • Hindrer innsyn
  • Reduserer varme
  • For å unngå direkte blending av solen når man spiser eller ser på TV
  • Bruk av moderne teknologi sørger selv for å skjerme mot sollys når du er på reise
  • Moderne løsninger sørger for enkle og rene linjer

 

 
 
 

Recent News

 

Design og trender

Vis alle

  

Leverandørguide

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår