Friske nyheter fra Missioni

 
Friske nyheter fra MissioniMissioni balanserer heftige mønstre. (Foto: Missioni Home)
Missoni Home har i en årrekke laget eksklusive baderomprodukter med sitt velkjente sikksakk og bølgemønstere som deres kjennemerke. Vårnyhetene for 2014 er her og fargebruken er friskere nå enn noen gang før.

Av Trude Hansen

Geometriske former, møter blomsterte mønstre med friske farger, sammen med et snev av striper i forskjellige størrelser. Ja det kan jo for mange høres rotete ut, men få produsenter kan sjonglere med mønstre like godt som italienske Missoni. 


Populær merkevare
Selskapet Missoni, er et resultat av et samarbeid mellom ekteparet Tai og Rosita Missoni som etablerte en liten strikkevarevirksomhet på sekstitallet. Det skulle ikke ta lang tid før de gjorde seg gjeldene i det italienske motemarkedet, og i dag er Missoni et godt respektert luksusmerket, som selger mange spennende produkter også til boligmarkedet. Selskapet styres i dag av deres barn Vittorio, Luca og Angelina og Missoni Casa er mer populært i dag enn noensinne. 

Blant nyhetene for i år finner vi deres bruk av mønstre i stor kontrast, der svarte og hvite striper blant annet blir brukt i kolleksjonen. Ruter har også satt sitt preg i dusere farger, sammen med sære blomstermønstre med et barnlig preg. Missoni har virkelig forsøkt å treffe  et vidt publikum med disse nyhetene, så er det opp til hver enkelt å finne det som evt måtte passe for seg. 

LES OGSÅ: Grafisk og fantasifullt fra Missioni Home

Tidsriktig dekor
Vi i Bad og Bolig har tidligere skrevet om hvordan ulik bruk av metaller har satt sitt preg på nåtidens trendbilde. Designerne hos Missoni har selvfølgelig tatt del i dette og har dermed en kolleksjon der metalliske effekter er brukt som et element i kombinasjon med ulike mønstre.  Skinn er også brukt på både puter og puff, sammen med fargetoner som skiller seg godt ut. 

Kolleksjonen for 2014 har utrolig mange ulike produkter at det er vanskelig å beskrive alle i en artikkel. Liker du spennende mønstre og grov fargebruk, så kan det være inspirerende å ta en nærmere titt på deres sortiment.  De ulike kolleksjonene inneholder alt fra puter og håndklær til puffer og luktelys, så her satser produsenten på å kjøre en gjennomført stil i hele boligen.

 

 
 
 

Recent News

 

Design og trender

Vis alle

  

Leverandørguide

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår