Fyller Sotra Arena med over 130 boligeksperter

 
Fyller Sotra Arena med over 130 boligeksperterTips, inspirasjon og gode tilbud er hva de besøkende får på helgens Boligmesse. Foto: Bård Gundersen
Tips, inspirasjon og gode tilbud er hva de besøkende får på helgens Boligmesse. Foto: Bård Gundersen 16.-18. februar blir det Boligmesse på Sotra, og prosjektlederne Toril Hallan og Kjetil Jacobsen lover en flott og inspirerende messe.

– Det kommer over 130 utstillere til Sotra Arena, som alle vil dele av sin ekspertkunnskap. I år har vi spesielt mye innen utemiljø, og det er også første gang vi har med hele fire kjøkkenleverandører, forteller prosjektlederne fra arrangøren Compass Fairs AS.

Ellers kan man finne inspirasjon og få eksperthjelp til det meste når det gjelder bolig, enten du skal pusse opp eller bare ønsker å lære mer om for eksempel fuktfjerning eller varmepumper. Og er du ute etter å kjøpe deg et helt nytt hus, blir det gode muligheter for å slå av en prat med en av de mange husleverandørene som kommer på messen.

– Jeg vil si at dette er den beste messen vi har hatt på Sotra til nå, med flere utstillere enn noen gang og de fleste bransjer representert. Boligmessen er et must dersom du ønsker inspirasjon til endringer i hjemmet, skal pusse opp eller kjøpe nytt hus, sier Hallan.

I fjor tok over 12.200 besøkende turen til messen, og både Hallan og Jacobsen håper å se tilsvarende tall i år.

Premier for over 130.000 kroner
I tillegg til over hundre eksperter, kommer også oppussingskjendisene Otto Robsahm og Halvor Bakke. Begge skal holde inspirerende foredrag og vil være tilgjengelig for spørsmål fra de besøkende.

– Mens Halvor har fått i oppdrag å kåre messens beste stand, skal Otto kåre messens Handygirl og Handyman. Det er alltid spennende å se hvem som løser Ottos utfordringer på best mulig måte, sier Jacobsen.

Handygirl-konkurransen går av stabelen lørdag klokka 15.00, mens mennene skal i aksjon til samme tid søndag.

Gjennom hele helgen er det også mulig å registrere seg i messekonkurransen. Nytt av året er at det trekkes en vinner på hver messe.

– Trekningen skjer søndag klokka 16.30, da finner vi ut hvem som stikker av med ulike Samsung-produkter til en totalverdi på 50.000 kroner. Like etterpå blir det ballongslipp med premier for over 80.000 kroner. Fanger du en ballong med premielapp i, så er premien din, frister Hallan.

Barneparken er også åpen, der blir det arrangert morsomme aktiviteter for barna mens foreldrene blir inspirert.

Tilbyr gratis shuttlebuss
På grunn av begrenset med parkeringsplasser utenfor messehallen, oppfordrer prosjektlederne til å parkere i Kystbygarasjen P-hus. Herfra vil det kontinuerlig gå gratis shuttlebuss til Sotra Arena.

– I Kystbygarasjen kan du stå gratis i to timer. Deretter koster det kun 12 kroner i timen, men dette betaler du først når du kjører ut fra parkeringshuset, forklarer Jacobsen.

 

 
 
 

Recent News

 

Design og trender

Vis alle

  

Leverandørguide

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår