Garasje på 1, 2, 3

 
Garasje på 1, 2, 3Du kan bygge garasje på inntil 50 m2 uten å søke kommunen på forhånd så lenge du oppfyller betingelser i kommunens areal- og reguleringsplan. – Er du usikker på om du oppfyller kravene, anbefaler vi alltid å ta kontakt med kommunen for sikkerhetsskyld, sier Rune Sveum fra Innlandet Elementfabrikk.
ANNONSE: Skal du bygge garasje? Med Innlandsgarasjen™ får du en komplett kvalitetsgarasje klar til montering. Og det beste av alt – det er både enkelt og billig.

ANNONSE

Innlandet Elementfabrikk på Ilseng har lang erfaring med å bygge ferdigelementer til norske hus og hytter. Nylig lanserte fabrikken sitt egenutviklede garasjekonsept. Innlandsgarasjen™ er et rimelig alternativ der prisen ikke går på bekostning av kvalitet. Med kjente kvalitetsleverandører og lang erfaring med produksjon av ferdigelementer til bolig, tilbyr Innlandet Elementfabrikk fire ulike garasjer der alt er inkludert i totalprisen.

- Når vi oppgir en pris, er det den prisen som blir sluttprisen. Vi ønsker ikke å ha noen skjulte kostnader og jobber derfor alltid mot å lugge bort alle usikkerhetsmomenter, sier Rune Sveum, fabrikksjef på Innlandet Elementfabrikk. Innlandsgarasjen™ kommer i fire ulike modeller med pris helt ned i 126.000,- inkludert mva.

Ikke søknadspliktig
For noen år siden gjorde endringer i plan- og bygningsloven det mulig å bygge inntil 50 kvadratmeter på egen tomt uten å måtte søke kommunen på forhånd. Det vil si at du fritt kan sette opp en enkel garasje dersom du oppfyller kriteriene om tomtens utnyttelsesgrad, byggegrense mot sjø og områdets reguleringsplan. Alle modellene av Innlandsgarasjen™ har bruksareal på 43,2 m2 og totalt bebygd areal på 46,9 m2. – Innlandsgarasjen er designet for best mulig utnyttelse slik at man har mulighet til å bygge en garasje på en relativt enkel og rimelig måte.

Kvalitetsleverandører
Det er ikke alltid prisen som avgjør hvorvidt et produkt er bra eller ikke. I alle fall ikke når det gjelder Innlandsgarasjen™. Garasjen leveres i ferdige elementer med alt av vinduer, dører, omramming og garasjeport med automatisk portåpner. – Vi bruker kun anerkjente kvalitetsleverandører, som Norgesvindu, Benders takstein og Haramonie dører og garasjeporter. Garasjene leveres uten isolasjon, men med utlektet vindsperre på veggene. Ønsker man likevel ferdig isolerte veggelementer, kan vi også tilby det. Vi har gode avtaler med Glava® på isolasjon, forklarer Sveum.

Billig, enkelt og god kvalitet
Når du bestiller en garasje fra Innlandet Elementfabrikk får du ferdige elementer produsert i et regulert inneklima på fabrikken på Ilseng. Deretter fraktes elementene på lastebil hjem til deg klar for montering. – Dette er så enkelt at far i gata kan sette den opp selv, sier Sveum.

Velger du Innlandsgarasjen™ når du skal bygge ny garasje, sparer du både tid og penger samtidig som du får en god garasje bygget med anerkjente kvalitetsprodukter. – Garasje med ferdigelementer er spesielt gunstig dersom du skal bygge selv. Innlandsgarasjen™ setter du i beste fall opp på bare noen timer i motsetning til plassbygd garasje som fort kan ta lang tid. Spesielt om du skal gjøre det selv, kan det raskt gå mange ettermiddager og kvelder før du er i mål, avslutter tidligere tømrer og fabrikksjef ved Innlandet Elementfabrikk på Ilseng, Rune Sveum.

Mer informasjon finner du her.
Alle garasjeelementene blir produsert innendørs på fabrikken på Ilseng utenfor Hamar.
Finn din favorittgarasje her. 

 
 
 

Recent News

 

Design og trender

Vis alle

  

Leverandørguide

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår