Garderober fra DESIGNA

 
Garderober fra DESIGNA
Med mer enn 20 ulike skyvedører og et utall innredningsløsninger, lar DESIGNA deg skape din helt unike garderobestil.

Danske DESIGNA er i dag godt kjent over hele Norge for sine smarte og stilrene kjøkken- og baderomsløsninger. Men visste du at de også tilbyr lekre garderober med skyvedører?

Som alt annet fra Kjellerup-produsenten er garderobeløsningene både funksjonelle, praktiske og laget i tråd med det ypperste innen dansk renlinjet design.

Uante muligheter

DESIGNA tilbyr garderobeløsninger til soverom, hjemmekontor, gang eller vaskerom, i mer enn 20 ulike finisher. Du kan velge mellom alt fra høyglanset hvit, matt sort og speil til ulike tre-strukturer og glass. Skap og skyvedører leveres i mange ulike størrelser som passer til ethvert rom i huset. I tillegg lager DESIGNA en lang rekke smarte innrednings-løsninger som gir deg uante muligheter til å skreddersy ditt garderobeskap.

Medarbeiderne i DESIGNA-butikkene er erfarne fagfolk som kan finne frem de riktige løsningene uansett hvilke behov du måtte ha. I tillegg er de også gode på å finne nye løsninger du selv kanskje ikke har tenkt på.

Garderobeløsningene finner du i DESIGNAs mer enn 20 butikker over hele landet. Du kan også se hva som finnes i deres katalog på nettet.

Strukturert hjemmekontor

Få orden på hjemmekontoret og arkivér alle ringpermer, mapper og bøker bak lekre skyvedører.

Et ryddig vaskerom

Et vaskerom kan fort bli rotete om man ikke organiserer med skuffer og skap. Mye av det vi ikke bruker til daglig som for eksempel mer avanserte kjøkkenutstyr- og deler, pusse- og vaskemidler, blomstervaser og andre pyntegjenstander, duk og ekstra sengetøy havner ofte inn på vaskerommet. Da gjelder det å holde orden i sakene. DESIGNA tilbyr en rekke løsninger som gjør at du kan få tørketrommel, vaskemaskin, vinterklær og annet inn bak smarte skyvedører som matcher resten av vaskerommet.

 

 
 
 

Recent News

 

Design og trender

Vis alle

  

Leverandørguide

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår