Grenkuttersett – trygt å sage ned grener med!

 
Grenkuttersett – trygt å sage ned grener med!Grenkuttersettet inneholder en skarp motorsag, i tillegg til to stropper på 10 meter og en vektpose.
Skal du kutte ned noen grener i hagen, men er bekymret for å få de i hodet? Ingen fare!

Med dette settet, Nordic Pocket Saw Arborist, kan to personer kutte ned grener samtidig - uten å måtte klatre eller bruke stige. De lange stroppene og den skarpe motorsagen gjør at du, på avstand, enkelt kan kutte ned grener fra 8 meters høyde.

Grenkuttersettet inneholder en skarp motorsag, i tillegg til to stropper på 10 meter og en vektpose. Ved hjelp av den lille vektposen og de lange stroppene, kaster du enkelt motorsagen over grenen du vil kutte. Når den ene stroppen har landet over den ene siden av grenen, hekter du på de tilhørende håndtakene på begge sider av stroppen, og begynner sagingen. Les mer om grenkuttersettet på SmartaSaker.

De robuste håndtakene gir deg et godt grep og gjør det enkelt å trekke motorsagen frem og tilbake. Motorsagen har tenner på begge sider, noe som betyr at retningen sagen havner med når du kaster den over grenen, ikke spiller noen rolle. Det er selvfølgelig like enkelt å sage i allerede nedkuttede grener. Da bruker du bare sagens egne håndtak i stedet. For at motorsagen skal vare i flere år, bør du tørke av kjedet etter bruk. Om nødvendig bør du også smøre det med vanlig sagkjedeolje. Du kan bruke en 4 mm rund fil for å gjøre tennene på sagen spissere. Sørg også for å oppbevare alle delene på et tørt sted.

 Slik bruker du grenkuttesettet:
Fest de lange stroppene til motorsagen. Legg noen steiner i vektposen. Lukk igjen vektposen og fest den i enden av den ene stroppen. Kast vektposen over grenen du vil kutte ned, og når den lander på den andre siden, bytter du ut vektposen med et av håndtakene. Fest deretter det andre håndtaket på den andre siden av stroppen, og begynn å sage. 


Grenkuttesettet inneholder:
Motorsag med håndtak
To stropper med spenne, 10 meter
To håndtak med spenne
Vektpose
Oppbevaringspose med karabinkrok

Spesifikasjoner
Vekt: 1,2 kg
Kjedets lengde: 83 cm
Lengde på stroppene: 10 meter
Modell: Nordic Pocket Saw Arborist
Utviklet i Sverige

 

 
 
 

Recent News

 

Design og trender

Vis alle

  

Leverandørguide

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår