H-fasader Glassteam lanserer egen boligavdeling

 
H-fasader Glassteam lanserer egen boligavdelingBildet: Jon Marius Mathisen og Malin Kristin Johansen i H-fasader Glassteam.
H-fasader Glassteam har opprettet en egen boligavdeling som produserer og monterer skreddersydde aluminiums- og glassløsninger til boligmarkedet.

Avdelingen består av ansatte med mange års erfaring i bransjen, og de bistår gjennom hele prosessen og skreddersyr etter sluttkundens ønske og behov.

Tidlig inn i prosjektene

- Vi vet at byggmestere og entreprenører har mange baller i luften og at det er mye å holde styr på i arbeidshverdagen. Derfor er vi opptatt av å gjøre det så enkelt som mulig. Det gjør vi blant annet ved å ta ansvar for ulike typer beregninger og prosjektering knyttet til våre produkter, sier Jon Marius Mathisen i H-fasader Glassteam. 

Dette er selvsagt en fordel i seg selv, men det blir enda bedre dersom kontakten med H-fasader Glassteam innledes på et tidlig stadium i et prosjekt.

- Kommer vi tidlig inn i prosjektet, kan vi være en sparringspartner og gi informasjon om hva som kreves for at sluttresultatet skal bli best mulig, forteller Malin Kristin Johansen i H-fasader Glassteam.
- Et eksempel som understreker betydningen av å komme tidlig inn i prosessen, er i tilfeller der kunden ønsker panorama-skyvedører. Det vil si skyvedører med smale profiler og skjult karm. Planlegges det ikke tidlig for dette, blir det fort mye ekstraarbeid senere i prosjektet. 

Komfortabelt inneklima

- For å gå litt videre når det gjelder egenskapene til aluminium, kan vi blant annet nevne pålitelige funksjoner, lang levetid og minimalt vedlikehold. Med aluprodukter i boligen trenger kunden aldri å skrape og male verken dører eller vinduer. Selvsagt leveres produktene også med lave U-verdier som sørger for å holde kulden ute om vinteren. Det bidrar både til god energieffektivitet i både boliger og hytter, samtidig som det sikrer et komfortabelt inneklima, sier Johansen videre.

For å holde varmen ute om sommeren, kan vinduer og dører i helaluminium selvsagt leveres med soldempende glass. Dette gjør at man får alle fordelene med store glassflater som slipper inn mye dagslys og visker bort skillet mellom ute og inne, samtidig som det soldempende glasset reduserer oppvarmingen når solen skinner på glassflatene.

Reduserer energibruken

- Det er også viktig å få med seg at aluminium er et resirkulerbart materiale. Sirkulærøkonomi blir stadig viktigere, og her er bruken av resirkulert aluminium et godt eksempel på hvordan vi kan unngå avfall og å øke ressursutnyttelsen. Ved å resirkulere eksisterende aluminium og bruke det til å lage nye produkter, reduseres energibruken drastisk og sluttproduktene får svært lavt karbonavtrykk, sier Jon Marius Mathisen.

- Selv om det er flere fordeler ved aluminium, vet vi at mange kvier seg litt for å jobbe med det i praksis. Det er ofte snakk om store og kostbare glasspartier, og er ikke noe de fleste håndterer på daglig basis. Vi kan imidlertid love deg at monteringen av våre glasspartier utføres av våre svært erfarne og dyktige montører, og at vi samarbeider med andre fag for et best mulig resultat. Hos oss er nemlig monteringen inkludert i produktet. Det vil altså si at våre montører kommer ut på byggeplass og sørger for at produktene blir montert og at alle krav tilfredsstilles, sier Jon Marius og Malin i H-fasader GlassTeam avslutningsvis.

 

 

 
 
 

Recent News

 

Design og trender

Vis alle

  

Leverandørguide

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår