Harmonerende hagemur – Inspirert

 
Harmonerende hagemur – Inspirert
Bygg din egen personlige hagemur som harmonerer med huset. Ved hjelp av murkrone og farge kan du skape en tiltalende mur som harmoniserer godt med nærliggende bygninger og øvrig miljø. Det er også flott å legge til pilarer, porter og mer.

Finja har utarbeidet en inspirasjonsbeskrivelse for å bygge en murt og pusset hagemur. Beskrivelsen inneholder alt du må vite og skaffe til veie, fra grunn til ferdig mur.

Hva inspirerer deg?

Du velger selv om muren skal være frittstående eller fungere som støttemur. Frittstående murer avgrenser, beskytter mot innsyn og demper støy, mens støttemurer har som fremste oppgave å skape avgrensede nivåer av jordmasser. La tekstur og dekorasjon legge et personlig preg på veggen din, uavhengig av bruk.

– Å arbeide med murblokk innebærer store muligheter til fleksibel utforming, mens materialet tåler både fuktighet, varme og kulde. En mur og pusset hagemur er stilig, har en lang levetid og krever minimalt med vedlikehold, sier Veronica Jensen hos Finja.

 

 
 
 

Recent News

 

Design og trender

Vis alle

  

Leverandørguide

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår