Hjemmekoselig på badet

 
Hjemmekoselig på badetMed nye Axor LampShower fra HansGrohe blir det fort hjemmekoselig på badet.
Oki Sato fra det japanske designbyrået Nendo er fascinert av overraskelsesmomenter. Nå overrasker han oss med en lampe til dagligstuen, som også er en dusj. Han drømmer om å føre sammen ulike rom i boligen og har latt seg inspirere av stålampen. Hvordan ville en dusj se ut om man plasserer en stol under den, slår på lyset og setter seg til å lese?

 

Axor LampShower kombinerer vann og lys på harmonisk vis. Det som ved første blikk ser ut som en lampe, byr ved andre blikk på en spesiell dusjopplevelse. Det er magi i den poetiske formgivningen. Det regner en harmonisk formet vannstråle fra regnkransen rundt den gjennomsiktige lampeskjermen. Regnet omslutter hele kroppen. Det integrerte stemningslyset skaper en atmosfære av velvære i hele badet.

Monter den på veggen eller i himlingen. Uansett visker Axor LampShower ut de vante grensene mellom rommene i boligen. Baderommet glir selvfølgelig over i oppholdsrommet. Og på samme tid skaper Axor LampShower en hjemmekoseligstemning på badet. Og dusj- og baderomsprodukter fra ulike kolleksjoner og stiler, kan kombineres fritt.
I tillegg til varianten i krom leverer Axor Manufaktur også Axor LampShower med diverse spesialoverflater, som for eksempel i imitert gull. Og du kan gi Axor LampShower en finish helt etter egen smak.


Axor LampShower/Nendo
Axor LampShower 1jet hodedusj med dusjbend designet av Nendo
Pris 17.468,75 NOK

Axor LampShower/Nendo
Axor LampShower 1jet hodedusj med taktilkobling designet av Nendo
Pris 14.350,00 NOK
 

 

 
 
 

Recent News

 

Design og trender

Vis alle

  

Leverandørguide

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår