HOBD: Kombinasjon av matlaging og avtrekk

 
HOBD: Kombinasjon av matlaging og avtrekk
Smeg presenterer Hobd, en ny induksjonstopp med innebygd kraftventilator som revolusjonerer plassen og måten du lager mat på.

Den nye Hobd-toppen har en ren og minimalistisk design. Et unikt stykke teknologi som skjuler en liten, men dyrebar hemmelighet: Midt på denne induksjonstoppen av keramisk glass – med fire kokesoner og ni intensitetsnivåer – er det en kraftig, innebygd avtrekksvifte som raskt fjerner lukt. Hobd står for Hob og Hood, en perfekt kombinasjon av topp og hette.

Det elegante og funksjonelle støpejernsgitteret som dekker avtrekkssystemet, gjør overflaten så sømløs at du kan dra gryter over den uten å støte på hindringer som forstyrrer matlagingen. Det keramiske glasset i Hobd-toppen er robust og motstandsdyktig og ligger helt flatt. Gliderkontrollene gjør at en enkel berøring er alt som skal til for å velge effektnivå og stille inn temperaturen. Valgene dine markeres med eksklusive og elegante hvite LED-lys.

Matlukt blir trukket ut gjennom et ekstremt effektivt fettfilter (kan vaskes i oppvaskmaskin) og forsvinner ut av huset via kanalsystemet. Hvis du kjøper et spesialdesignet sett (KITF6HOBD), kan du velge resirkulering i stedet: Avtrekksluften renses av keramiske filtre som kan installeres selv i de mest moderne kjøkkener, med en base som bare er 6 cm høy.

Med Hobd er ikke små uhell under matlagingen noe problem, takket være sikkerhetssystemet AquaProof Engine & Two Liquid collectors. Det består av en liten tank inni selve ventilatoren, noe som er praktisk hvis vann eller annen væske skulle koke over. Systemet er lett å rengjøre og beskytter de mest følsomme delene slik at utstyret fungerer som det skal.

All strømmen i Hobd hentes fra motoren, som har høy ytelse og effektivt strømforbruk (klasse A++) og er så kompakt i størrelse at den nesten ikke tar noe plass i den underliggende skuffen for oppbevaring av kjøkkenredskaper. Smeg viser igjen sin ekstraordinære evne til å finne løsninger som kombinerer design, komfort og innovasjon.

Hobd greier det umulige og gjør upraktiske omgivelser om til et kjøkken: et lite loftsrom, et hjørne med glassvegg bak eller ganske enkelt en kjøkkenøy der du endelig kan kvitte deg med en omfangsrik, hengende vifte.

 

 
 
 

Recent News

 

Design og trender

Vis alle

  

Leverandørguide

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår