Høytrykksvaskeren RE 170 PLUS – for fagfolk og huseiere som stiller høye krav

 
Høytrykksvaskeren RE 170 PLUS – for fagfolk og huseiere som stiller høye kravSTIHL RE 170 PLUS
Den effektive maskinen egner seg like bra i garasjen og verkstedet som i hagen. Plus står for komforten som er innebygd i det smarte og brukervennlige designet.

Den nye høytrykksvaskeren fra STIHL kombinerer funksjonalitet med brukervennlighet, og er både driftssikker og slitesterk. Med et arbeidstrykk på 150 bar fjerner RE 170 PLUS effektivt selv det mest gjenstridige smuss.

  • –Et kraftig og praktisk verktøy med et bredt bruksområde. Den passer til alt fra rengjøring av arbeidsmaskiner, kjøretøy og verksteder til ulike typer oppgaver rundt huset og i hagen, sier produktsjef Mats Gustafsson i STIHL Norden.

RE 170 PLUS er en robust og effektiv høytrykksvasker i mellomklassen. Den leveres med to munnstykker – et justerbart med punktstråle og et nyutviklet rotasjonsmunnstykke med ekstra høy rengjøringskraft for inngrodd smuss på mindre følsomme overflater. Praktiske og enkle betjeningsmuligheter gjør det lett å justere trykket for den spesifikke arbeidsoppgaven.

Høytrykksvaskeren er utstyrt med smarte funksjoner for både enkel bruk og oppbevaring, blant annet justerbart teleskophåndtak og avtakbar lanse som forenkler transport og lagring. Designen med integrert vogn og store hjul gjør RE 170 PLUS enkel å flytte, også i trapper og barskere terreng.

  • –Plus står for den ekstra komforten som følger med de smarte detaljene, for eksempel fleksible kabelkroker som eliminerer tidkrevende håndtering av ledningen, hele 12 meter lang høytrykksslange og slangetrommel med sammenleggbar sveiv, sier Mats Gustafsson.

I tillegg til det myke teleskophåndtaket i gummi har RE 170 PLUS også et solid håndtak i aluminium for enkel løfting og lasting. Messingpumpen med keramiske stempler er blant egenskapene som gjør maskinen driftssikker og slitesterk.

RE 170 PLUS har en integrert rengjøringsmiddelbeholder på 2 liter, og doseringen er enkel å styre med dreiebryteren.

For spesielle rom og rengjøringsbehov leveres maskinen med mye tilbehør, deriblant roterende børster, spylerør og terrassevasker, som bidrar til et bredere bruksområde.

RE 170 PLUS  
Arbeidstrykk: 10-150 bar
Effekt: 3,3 kW
Slangelengde: 12 m
Vannforbruk: Maks. 650 liter/t.
Vekt: 31 kg
 

 
 
 

Recent News

 

Design og trender

Vis alle

  

Leverandørguide

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår