Hva med badekaret Sofa

 
Hva med badekaret SofaMeget stolte vinnere av Design Plus prisen, daglig leder Stefano Boccalon og markedssjef Barbara Borghesan i italienske Glass 1989 med sitt badekar «Sofa».
Det er de samme to designerne som står bak badekaret «Sofa» og det finske saunaet «Home sweet home». Produsent er italienske Glass 1989.

Nylig under en faglig VVS messe i Tyskland fikk den Italienske produsenten Glass 1989 Design Pluss prisen. Og hvem vil ikke ha et badekar formet som en sofa på baderoomet. Juryen hadde problemer med å bli enig om dette badekar var for særegent og for dristig til at det kunne betegnes som bærekraftig. Juryen endte likevel opp med at «Sofa» var et lekent produkt av svært høy kvalitet. 

«Sofa» er en original nytolkning av badekaret og lykkes i visuelt knytte bad og  stue sammen med hverandre. Når det gjelder form er Sofa utvilsomt et innovativt produkt som fanger øyet.

 

 
 
 

Recent News

 

Design og trender

Vis alle

  

Leverandørguide

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår