Ikea + STUDIO10 = sant

 
Ikea + STUDIO10 = sant
14.05.12: STUDIO10 er et konsept som skaper et nytt og individuelt utrykk til ditt Ikea kjøkken. Nå er det mulig å utvikle kjøkkenet i akkurat den stilretningen du måtte ønske, uten at prislappen blir for høy.
14.05.12: STUDIO10 er et konsept som skaper et nytt og individuelt utrykk til ditt Ikea kjøkken. Nå er det mulig å utvikle kjøkkenet i akkurat den stilretningen du måtte ønske, uten at prislappen blir for høy.

Av Trude Hansen  Foto: IKEA

STUDIO10 er i utgangspunktet et svensk konsept, som har åpnet muligheten til å få levert designfronter til en standard Ikea kjøkkenstamme. Designene er mange og kvaliteten er høy. 

Bredt sortiment
Det er stammene Faktum fra Ikea som er utgangspunktet for hele ideen bak STUDIO10. I følge produsenten selv, holder Faktum stammene meget høy kvalitet og er et godt utgangspunkt for å kunne bygge en solid og holdbar kjøkkeninnredning. Med Faktum stammer og spesialbestilte håndlagde fronter, kan man designe kjøkkenet akkurat slik man måtte ønske. 

STUDIO10 har mange ulike fronter å velge mellom, samt at de produserer akkurat i den fargen kunden ønsker. Frontene blir produsert av profesjonelle møbelsnekkere i Sveriges møbelrike og leveringstiden ligger på 6-8 uker. 

Gjennomgående skreddersøm
Har man et ønske om å bruke stammer fra andre leverandører, er dette også mulig å få til. Skreddersøm er også noe denne produsenten har mulighet til å få laget. Og dermed kan man designe et kjøkken i samme stil som garderobeløsninger og andre type skap i boligen. 

- Hvorfor ikke innrede barnerommet med skap og hyller i noen friske farger, smiler Stine Wangen fra STUDIO10 sitt showroom som ligger på Frogner i Oslo. – med våre fronter, finnes det få begrensninger, farge og struktur velger jo kunden helt selv. 

Studio 10 Norge
STUDIO10 er i utgangspunktet en nettbutikk, men har for kort tid siden åpnet et showroom på Frogner i Oslo. På showrommet kan kundene komme å dra inspirasjon og rådføre seg med fagkyndige om produktene. STUDIO10 har også tilknyttet seg dyktige interiørdesignere og lysdesigner som kan hjelpe kundene et godt stykke på veg. 

Noen av designene er håndtaksløse og bærer et minimalistisk preg, men skulle man ønske noen litt stilfulle håndtak til de glatte frontene så er STUDIO10 også behjelpelige med dette. De er nemlig tilknyttet en svensk leverandør av håndtak og knotter som har et bredt sortiment med masse spennende å by på.

125845-368-thickbox.jpg

 

 

 
 
 

Recent News

 

Design og trender

Vis alle

  

Leverandørguide

Vis alle