International Wallpaper Week 2021

 
International Wallpaper Week 2021Fugler og jungel i vakre nyanser - tapet 2021.
- Den internasjonale Wallpaper Week startet i England, hvor tapeter brukes i en mye større skala en her hjemme. I Norge ser vi mer bruk av tapet, og Fargerike har feiret Wallpaper Week i tre år nå, forteller kreativ leder Tale O. Henningsen.

Fargerike`s butikker har flotte utstillinger og ikke minst bugner det av nyheter i hyller og i tapetbøker. Så er du lei glatte malte flater, så vil de gjerne vise deg nye og flotte muligheter. 

For noen uker siden lanserte vi vårt Impulsmagasin, med 52 sider fulle av inspirasjon til gulv, vegg og tak! 

Fem trender på tapet er i fokus i dette magasinet. Sjekk ut om din er her? 

Trend 1 -Strukturer og spennende overflater 

Vegger med tapet må ikke ha store mønstre eller masse farger. Utvalget av tapeter med vakker linstruktur i myke farger, og elementer med strukturer fra strå, stein og mur i naturfarger, er noen av høstens store slagere. 

Trend 2 - Farger fra naturen

Delikat og vakkert er stikkord for de flotte tapetene som henter inspirasjon fra naturen rundt oss. De grønne og blå fargene er mest brukt. 

Trend 3 - Teksturer i sort og hvitt 

Sort - hvit er en tidsriktig trend vi nå har sett i en del år. I Årets Farge  2019, 2020 og 2021 har vi lekt oss med dette temaet. Kontrastene vi får gir en egen spenning til interiøret. I Norge liker vi tre og natur, men også et moderne preg. Sorte detaljer strammer opp stilen. 

Trend 4 - Tradisjonelle mønstre

Når det kommer til tapet er blomstermønster alltid i fokus. Vi trekker gjerne frem gamle, vakre mønstre. Men i våre dager er det digitale teknikker som gir dem en helt ny og unik spenning. Fargebruken vår innen maling, påvirker også tapettrendene. Vi får frem lekne flater hvor tradisjonsmønstre spiller sammen med moderne fargevalg. 

Trend 5 - Go Wild!

Mange har spådd fondveggens død, flere ganger. Men det er den ikke! Den tar nye former. Og tapet er med på å forme den på en ny måte. Helst med store mønstre og djerve uttrykk. Nye produksjonsteknikker gir oss så mange flotte muligheter. 

Vil du lese mer? Sjekk ut Impuls. Her finner du også tre flotte hjem, hvor tapet setter stilen! 

Vi heier også litt ekstra på Edda Gimnes-tapeten, som er utviklet sammen med Storeys tapeter. For ja, vi snakker om tradisjoner og håndverk, men så gøy når vi får inn et friskt nytt pust! 

-Oppdag de uante mulighetene som ligger i å velge mønster, struktur og tekstur på vegg!

        - bli med på Fargerike sin feiring av Wallpaper Week! 

 

 
 
 

Recent News

 

Design og trender

Vis alle

  

Leverandørguide

Vis alle