Jakt og sensualitet fra Louise Campbell

 
Jakt og sensualitet fra Louise CampbellLouise Campbell har tatt tak i både det maskuline og det feminine i sine tapeter for Mr Perswall. (Foto: Mr Perswall)
31.01.13: Inspirerende kunstnere skal få sette sine avtrykk på Mr Perswall sine tapeter, og først ut er Louise Campbell.
31.01.13: Inspirerende kunstnere skal få sette sine avtrykk på Mr Perswall sine tapeter, og først ut er Louise Campbell.

Untitled-1_028.jpg 
"Hunting Scene"

Untitled-2_022.jpg 
"Pretty"

 

Av Bad og bolig  Foto: Mr Perswall

I Campbells studio gjelder tre enkle regler: begynn alltid fra scratch, finn kjernen i prosjektet og våg å være annerledes. Disse tre enkle reglene bruker hun på alle møbler og prosjekter som hun har skapt siden starten i 1996. Louise Campbell har jobbet sammen med internasjonale kjente produsenter som Hay, Royal Copenhagen og Muuto, og nå er det altså Mr Perswall sin tur.

Din historie
Siden oppstarten har Mr Perswall oppmuntret til krativitet ved å tilby innovative og personlige fototapeter for nysgjerrige og designinteresserte kunder.

- Som et resultat av dette bestemte vi oss for å be noen av de mest interessante og kreative personlighetene akkurat nå om å skape en egen tapet. Vi stilte spørsmålet: - What is your story? Og de svarte ved hjelp av tapet. Dette har resultert i unike og dypt personlige uttrykk, skriver Mr Perswall i en pressemelding. 

De seks tapetene signert Louise Campbell har fått navnene "Pretty" og "Hunting Scene", og utgangspunktet for disse kan man finne i hus verden rundt der både feminine og maskuline interesser skal forenes.

"Pretty" er en sensuell, myk og avslappende tapet. Det er en tapet som settes opp for å være vakker, for å skape et innbydende hjem. "Hunting Scene" inviterer til aktivitet.

- Maskulinitet og tapeter er ingen gitt kombinasjon, i alle fall om det kun skal være for dekor. Derfor forsøkte jeg å fylle den med en annen funksjon, sier designeren. 
 
Pil eller sugekopp
Som navnet antyder, byr "Hunting Scene" til jakt, eller dilemmaet rundt denne maskuline aktiviteten.

- Ja, denne anti-alle-våpen designeren har laget noe du kan skyte på. Med pil. Eller jeg, som tross alt ikke er så maskulin, skulle bruke noe med sugekopper. Jeg aksepterer, selv om jeg ikke akkurat sympatiserer med jakt, ved å gi deg valget: om du har mage til det; å skyte bambi. Alternativt at du bare nyter deres uskyldige øyne og de vakre blomstene, sier hun.

Maskulinitet er ikke bare for menn, og femininitet ikke bare for kvinner. Akkurat det er poenget bak disse tvillingtapetene som med sine ulike uttrykk kan snakke til alle de sider som finnes i et menneske.

 

 
 
 

Recent News

 

Design og trender

Vis alle

  

Leverandørguide

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår