Jøtul F 370 Advance – Et designikon!

 
Jøtul F 370 Advance – Et designikon!Fra venstre: Jøtul F 371 Advance og Jøtul F 373 Advance med dreiefot
Da Jøtul lanserte 370-serien redefinerte den designlandskapet for vedovner og vant prisen Red Dot; Best of the best som den aller første vedovnen og det aller første norske produktet.

Med Advance var det viktig å identifisere nøyaktig hva det var som gjorde F 370 til verdens mest populære og prisvinnende vedovn i første omgang – og deretter å finne ut hvordan vi kunne forbedre den ytterligere. Målet i prosjektet var å beholde det som fungerte – og forbedre det som kunne forbedres.

Det store innsynet til flammene på F 370 Advance er helt uovertruffent. Peisovnene har selvrensende glass. Den brukervennlige luftventilen gjør det enkelt å tenne opp og justere temperaturen. Den sørger for riktigere bruk, optimal forbrenning og rene glass. I serien finnes det flere modeller for hver enkelt sitt behov og smak. Enkelte modeller kan utstyres med varmelagringssystem. Jøtul F 370 Advance har verdens mest berømte vedovndesign.

Jøtul F 373 Advance er Jøtuls bestselger i ny drakt med myke former og stort innsyn til flammene. Denne modellen er en videreutvikling av bestselgende forgjengeren F 373, som vant den prestisjetunge “Red Dot Design Award: best of the best” designpris Jøtul F 373 Advance kan roteres 360° ved hjelp av en dreiefot (tilleggsutstyr).

 

 
 
 

Recent News

 

Design og trender

Vis alle

  

Leverandørguide

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår