Jøtul FS 175 – Lunt med kleberstein

 
Jøtul FS 175 – Lunt med klebersteinJøtul FS 175 Standard høyde, Jøtul FS 175 Med tilleggselement, Jøtul FS 175 Kleberstein
Jøtul FS 175 er en moderne klebersteinsomramming. Den er enkel og rask å sette opp. Peisen kan bygges i ulike høyder ved bruk av tilleggselement (tilbehør).

Denne peisen er varmelagrende og avgir behagelig og lun varme over lang tid. Ved hjelp av en ventil på toppen av peisen kan du beholde varmen i klebersteinen eller slippe den sakte tilbake i rommet, lenge etter at ilden har slukket. Jøtul FS 175 er tilpasset Jøtul I 520 med glass i front.

Dersom man ønsker ekstra varmelagring, kan man benytte varmelagrendesteiner i tillegg (tilbehør). Disse steinene inneholder bl.a. olivin og har meget god evne til å lagre varme. Varmelagringssystemet er kompakt og skjult inne i toppen av peisen.

 

 
 
 

Recent News

 

Design og trender

Vis alle

  

Leverandørguide

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår