Kährs Ultra matte tregulv

 
Kährs Ultra matte tregulvEik Shore fra Kährs Lux Collection
Et utseende og en følelse av ubehandlet ny saget tømmer karakteriserer disse to nye kolleksjonene, Lux og Lumen. Effekten oppnås ved overflatebehandlingen av disse gulvene med ultra matt lakk.

Gulvene kommer i en rekke myke og naturlige fargetoner med 1- og 3-stavs varianter som gir uendelige muligheter til å mikse og matche.

Den nyskapende overflatebehandlingen reflekterer ikke lys, forsterker fargen på gulvet samtidig som den gir en silkeaktig følelse med en sterk beskyttelse mot slitasje. Den teknisk avanserte lakken er et resultat av et nært samarbeid mellom Kährs spesialister, våre designere og våre leverandører av lakk som stadig jobber sammen for å perfeksjonere utseende, holdbarhet og bærekraft av Kährs tregulv.

Fargene på disse to kolleksjonene varierer fra melkehvit til en røkt dyp brun med sorte elementer. Alle 3-stavs Lumen gulvene har en matchende farge i 1-stavs Lux Collection, slik at en ved å kombinere disse oppnår et homogent utseende – f. eks. et 1-stavs gulv i stue og tilsvarende 3-stavs på soverommet.

Lux Collection består av seks eikegulv og en i ask. Ask Air er et av de hviteste gulvene Kährs tilbyr. Alle gulvene i Lux Collection er i 1-stavs og har fasede kanter.

3-stavs Lumen Collection inneholder seks eikegulv i naturlige og duse farger, fra lyst til mørkt.

 

 
 
 

Recent News

 

Design og trender

Vis alle

  

Leverandørguide

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår