Kåret til den nye favoritten på kjøkkenet

 
Kåret til den nye favoritten på kjøkkenet
Over 1500 forbrukere og en ekspertjury bestående av 15 medlemmer er alle enige: Zedra SmartControl fra GROHE er kåret til "Årets kjøkkeninnovasjon 2020" i kategorien "Kjøkkenvasker og kraner".

Den tidløse og funksjonelle kranen var spesielt overbevisende i kriteriene for brukervennlighet, innovasjon, produktfordeler, design og ergonomi. GROHE har nå vunnet denne ettertraktede prisen tre ganger på rad og kan også feire med tittelen “Favoritt merkevare i gull”. Denne utmerkelsen utgis kun hvert tredje år og hedrer over gjennomsnittlig brukervennlighet og jevn merkevarestyrke over flere år.

- Jeg er veldig stolt over at vi nok en gang klarte å overbevise juryen bestående av sluttforbrukere, og samtidig bli betraktet som deres favoritt merkevare på kjøkkenet, uttaler Andrea Bußmann, GROHEs Senior Visepresident for Vannsystemer, Filter og Kjøkkenkanal i EMENA. - Prisen understreker vårt sterke ønske om å plassere Grohe som førstevalg på kjøkkenet hos forbrukeren. Vi tilbyr en perfekt sammensatt portefølje med alt fra kjøkkenvasker, kraner, vannsystemer og tilbehør som avfallssystemer, oppsummerer Andrea Bußmann.

Perfekt kombinasjon av design og funksjon
Zedra SmartControl-kranen kommer i det typiske og moderne designet til Zedra. I kombinasjon med den bærekraftige og funksjonelle SmartControl-teknologien, oppfyller ikke kranen bare alle funksjonene som er nødvendig, den tillater også nøyaktig justering av vannmengde. Vannmengden styres ikke med en vanlig handel, men ved å trykke på en knapp som også enkelt kan betjenes med håndleddet eller albuen – perfekt dersom du har hendene fulle. Ved behov for en sterkere stråle vrir du enkelt på knappen. Vanntemperaturen reguleres ved å vri på ringen rundt kranen til høyre eller venstre. I tillegg kommer kranen med en miljøvennlig innstilling som enkelt lar deg redusere vannforbruket. Dette er et stort pluss for miljøet, og innstillingen kan enkelt settes som en standard funksjon.

Fra forbrukere – for forbrukere
Prisen, og kvalitetsstempelet som følger med, er delt ut av det uavhengige ‘LifeCare Initiative’, som står for pålitelighet og troverdig kommunikasjon. Kvalitetsstempelet hjelper forbrukere over hele verden med beslutningsstøtte for deres kjøp – en anbefaling «fra forbrukere, for forbrukere». Prisutdelingen fant sted 8. februar 2020 på den største, internasjonale messen for forbruksvarer “Ambiente” i Frankfurt.

Det internasjonale ‘Forum Design GmbH’ er også overbevist
Zedra SmartControl-kranen er en del av SmartControl-serien, som med sin fargekolleksjon nylig ble tildelt «iF Gold Award 2020”-prisen. Verdens eldste og uavhengige designinstitusjon, International Forum Design GmbH i Hanover, Tyskland, er også overbevist om forbruker-fordelene, kvaliteten og designet til produktene.

- Denne kolleksjonen av kjøkkenløsninger setter brukeropplevelsen i sentrum. Juryen er imponert over det utmerkede designet, kvaliteten på konstruksjonen og integrasjonen som passer til ethvert kjøkken, forklarer juryen.

 

 
 
 

Recent News

 

Design og trender

Vis alle

  

Leverandørguide

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår