Klart for ny DESIGNA kjøkkenbutikk i Bergen

 
Klart for ny DESIGNA kjøkkenbutikk i BergenFoto: fra venstre, Hilde Sætrevik og Randi Instanes
Bergen, 10. januar 2018 – Fredag 12. januar klokken 10.00 slås dørene opp hos Bergens nyeste kjøkkenbutikk med lekker design og smarte løsninger fra danske DESIGNA.

Den velkjente danske kjøkkenleverandøren blir å finne i Conrad Mohrs Veg 11.

– Vi gleder oss veldig til å kunne tilby folk i Bergen og omegn spennende og praktiske kjøkkenløsninger fra en trendsettende kjøkkenleverandør som DESIGNA, sier Randi Instanes fra Fanahammeren, som skal drive butikken sammen med Hilde Sætrevik fra Krokeide.

Stilrent og moderne
DESIGNA er kjent for sine stilrene og moderne kjøkkenløsninger, og har tilbudt kunder i Norden dansk kvalitet, design og nytenkning i mer enn 25 år.

– Med DESIGNA sitt fantastiske utvalg og våre kombinerte erfaringsgrunnlag, vil vi kunne tilby et unikt kjøkkensentrum der kundene kan få de aller beste råd rundt hvilke kjøkkenløsninger som passer aller best for dem, sier Hilde Sætrevik.

Hun har erfaring som selvstendig næringsdrivende og daglig leder, og er utdannet fotograf.

Hilde Sætrevik er utdannet ingeniør og byggteknikker, og har i tillegg mange års erfaring som konsulent og prosjektleder innen belysning og interiør.

Felles interesse for interiør og design
Da DESIGNA søkte etter nye partnere i Bergen, så begge muligheten og grep den.

– Vi har alltid hatt en felles interesse for interiør, design, form og farge, Randi Instanes.

Med den nye DESIGNA-butikken skal Sætrevik og Instanes tilby Hordalendingene de seneste trendene og løsningene på markedet.

– Til våren ser vi at trenden med tynne benkeplater vil fortsette, samt benkeplater i naturmateriale som komposittstein, linoleum og keramikk. Det blir også mer vanlig å kombinere ulike farger på overskap og underskap, sier Instanes.

Bergen og omegn et viktig marked
For DESIGNA er Bergen og områdene rundt svært attraktive, sier Andreas Lundgård, markedssjef i DESIGNA.

– Det er ekstra spennende for oss å ha fått med oss erfarne folk som Randi Instanes og Hilde Sætrevik som sterke samarbeidspartnere i regionen, sier han.

 

 
 
 

Recent News

 

Design og trender

Vis alle

  

Leverandørguide

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår