Kløfta naboer til topps i fotokonkurranse

 
Kløfta naboer til topps i fotokonkurranse
Kløfta naboene Annett Ulriksen Bryn og Hieu Tran sitt bilde av hagestue med mørk blå himmel, utkonkurrerte de ca. 300 andre bildene og gikk til topps i Grønt Fokus sin fotokonkurranse på Facebook. Det var stor interesse for årets fotokonkurranse der vinnerbildet fikk 874 stemmer, noe som var 50 flere stemmer enn bildet som tok andreplassen.

Annett Ulriksen Bryn og Hieu Tran bor i hver sin del av en tomannsbolig i Handelsveien på Kløfta og har en brennende interesse for hagestuer. «Vi jobbet lenge med å finne det rette motivet og til slutt så fant vi det rette øyeblikket til å ta det bildet som vi trodde var ideelt», sier Annett. Helt fra konkurransen startet i juni har Kløfta naboene som begge har hagestuer vært fokusert på å finne det riktige motivet.

- Vi har brukt mye tid på å finne det riktige motivet og den rette stemningen. Jeg føler at den mørke blå himmelen bidro til å sette hagestuen i riktig perspektiv kombinert med gode fargenyanser, sier Hieu Tran som kjøpte hagestue denne våren. Anett har hatt hagestue i tre år og tilbringer mer tid i hagestuen enn i andre deler av huset gjennom sommersesongen.

Grønt Fokus har arrangert fotokonkurranser tidligere, men det var første gang at Facebook skulle få bestemme vinneren og deltagelsen var rekordstor. Fra juni og frem til september ble det sendt inn flere hundre bilder av hagestuer og drivhus i ulike miljøer.

 

 
 
 

Recent News

 

Design og trender

Vis alle

  

Leverandørguide

Vis alle