Krogsveen overtar BN Bolig

 
Krogsveen overtar BN BoligBilde: Shutterstock
Eiendomsmegler Krogsveen styrker posisjonen i Stor-Oslo gjennom å overta eiendomsmeglerforetaket BN Bolig AS som har operert i Osloområdet siden 2016. Samtidig etableres det en avtale om distribusjon av boliglån og meglingstjenester mellom Krogsveen og BN Bank.

BN Bolig som opererer ut fra et kontorfellesskap i Barcode, består av 30 ansatte eiendomsmeglere og fullmektiger. Disse vil nå bli tilbudt ansettelse ved et av Krogsveens 26 kontorer i Oslo og Akershus.

- Gjennom overtakelsen av BN Bolig vil Krogsveen få tilført mange engasjerte og talentfulle eiendomsmeglere med stort pågangsmot. Med et sterk brand i ryggen er jeg sikker på at mange av meglerne vil skape enda bedre kundeopplevelser og øke sine arbeidsprestasjoner, sier administrerende direktør Stian Kløfta i Krogsveen.

Parallelt styrkes Krogsveens aktivitet inn mot nybyggmarkedet gjennom at BN Bolig har erfarne meglere og tilretteleggere som arbeider med prosjektmarkedet. Krogsveen har mye av sin aktivitet i bruktboligmarkedet. Gjennom overtakelsen av BN Bolig vil dermed selskapet satse tyngre i nybygg-markedet.

- Vi har en ambisjon om å bli et mer komplett meglerhus i Stor-Osloområdet. Tilstrømmingen av folk fra resten av landet og stort behov for nye boliger har kommet for å bli. BN Bolig har utviklet et godt konsept for utvikling av nye prosjekter sammen med kompetente utbyggere, noe vi har lyst til å tilby markedet mer av innenfor Krogsveen-paraplyen, fortsetter Kløfta.

Samtidig med overtakelsen av BN Bolig har Krogsveen inngått en avtale om samarbeid om kundeløsninger med BN Bank, en av eierne av BN Bolig. Mye av årsaken til etableringen av meglervirksomheten i 2016 var tuftet på et ønske om å hjelpe boligkjøpere med lån gjennom samarbeid med et meglerforetak.

- Vi oppfatter BN Bank til å være en offensiv spesialist på boligfinansiering. Gjennom samarbeid med Krogsveen over hele landet vil deres mål bli oppfylt, avslutter Stian Kløfta.

Overtakelsen vil gjennomføres umiddelbart.

 

 
 
 

Recent News

 

Design og trender

Vis alle

  

Leverandørguide

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår