Kunden er vår sjef!

 
Kunden er vår sjef!
Etter omfattende markedsundersøkelse lanserer Forestia fem nye design innen walls4you.

Sosiale medier er sannelig en spennende og givende måte å motta markedets tilbakemeldinger på.

- Vi analyserte design og dekormarkedet i samråd med ledende tapetprodusenter både i Skandinavia, Holland og Italia. Så ble 11 dekorer valg ut – og vi gikk via Facebook og spurte hvilke 4 dekorer av disse markedet ønsket vi skulle lansere. Vi mottok innen fristen langt over 10 000 individuelle tilbakemeldinger!

Tilbakemeldingene var så pass entydige at valget ble ganske enkelt. Vi tok i tillegg med design som ble nummer 5 – og lanserer nå alle 5 som nyheter i walls4you kolleksjonen.

De ferdigtapetserte veggplatene walls4you er det suverene og enkle valg om man ønsker en ferdig vegg med lekker dekor - men er bekymret for å tapetsere selv. Dette er en både økonomisk, enkel og praktisk vei til ferdige vegger på en weekend.

- Det er herlig at nye kommunikasjonsmåter gjør det enklere å lytte til kunden slik at vi tilpasser nyheter etter hva markedet ønsker, sier en stolt produktsjef, Christian Sørlie.

 

 
 
 

Recent News

 

Design og trender

Vis alle

  

Leverandørguide

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår