La maling og form få fritt spillerom i barnerommet

 
La maling og form få fritt spillerom i barnerommetJanniche og Otis valgte fargene Modest White og Shiny Melum; en hvit farge med følelsen av marshmallow og en lys karamell, som begge går mot det varme.
Vi er ofte litt moderate når vi velger farger, men det finns et rom der man kan la fantasien flyte og hvor man kan utfolde seg – barnerommet!

For å gi barnefamilier inspirasjon og hjelp til å skape et rom for både fantasi og lek, presenterer Nordsjö, sammen med tre kreative innredningsbloggere, fargepaletten Fun & Playful, som består av 14 lyse og lekende farger, som alle passer perfekt i barnerommet.

For å visualisere denne lekende og fargeglade paletten- og selvsagt inspirere alle barnefamilier til en barneroms-makeover – har Nordsjö fått hjelp av tre kreative innredningsbloggere som har skapt sitt eget favoritt-barnerom

Emily Slotte - @emsloo er influenser og trebarnsmamma, og som alltid har flere baller i luften. Når hun innså at hennes fireårige sønn trengte et mer passende rom for sin alder, var det på tide med en makeover. Emily kjøpte tre ulike Colour Testere som hun strøk opp, for deretter å kunne velge hvilken farge som passet best i Blakes nye rom.
- Jeg valgte ut mine favoritter fra Fun & Playful paletten, og deretter malte vi sammen på veggen. Blake valgte den pistasjgrønne fargen Misty Fontaine, som er en litt mer vågal grønn enn de jeg har brukt tidligere. ”Det var Blakes førstevalg, og også mitt. Fargen passer fint med lyset, møblene og fargen på tekstilene i rommet, sier Emily.

Hjemme hos stylisten og influenseren Janniche Kristoffersen - @bloggaibagis var det også på tide med en ny farge på veggene i sønnen Otis sitt rom.
- Ettersom barn blir eldre, får nye interesser og favorittfarger gjennom årene – så krever et barnerom forandring fra tid til annen. Jeg fester meg helt enkelt til en farge, og prøver først. Det er ikke alltid det blir bra, men jeg må prøvemale for å vite. Jeg går ofte ut fra følelse, og som regel blir det riktig, men ikke alltid, sier Janniche.
Janniche og Otis valgte fargene Modest White og Shiny Melum; en hvit farge med følelsen av marshmallow og en lys karamell, som begge går mot det varme.

Influenseren Jannicke Valen - @aimforhappiness valgte å kombinere årets farge 2019 – Spiced Honey med den lekende fargen Aimforhappiness Peony i datterens Embla sitt rom. Jannickes herlige lidenskap for farger og detaljer vises og merkes i hele hjemmet hennes – selvsagt også i datteren Emily sitt nye rom.
- Jeg valgte å male med den varme og gyldenbrune Spiced Honey,, da den speiler en ny følelse av positivitet og optimisme – samt et ønske om å slippe inn lyset. Fra første gang jeg så fargen, så fikk jeg lyst til å male datteren min sitt rom med den fargen, sier Jannicke.

Alle fargene i paletten Fun & Playful kan man prøvemale med, og bestille, i Nordsjös innovative Colour Tester, som er en liten malingstest med en innebygget rulle, som gjør det enkelt å prøvemale fargene på veggen.

I barnas rom oppstår gleden med å leke og magien kommer frem. Maling og form gjør det enda mer inspirerernde og innbydende. Å bruke Colour Testers er en enkel og rimelig måte å prøve seg frem til riktig palett. Et tips fra Nordsjö er å involvere barna i både valg av tema og farger, på denne måten får man et felles prosjekt som er positivt og morsomt for både liten og stor.

 

 
 
 

Recent News

 

Design og trender

Vis alle

  

Leverandørguide

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår