Laget drømmekjøkken av verktøyskap

 
Laget drømmekjøkken av verktøyskapAndreas Strømsnes
Da Nordnorsk Marinesenter skulle flytte inn i nye lokaler, benyttet daglig leder Andreas Strømsnes muligheten til å realisere guttedrømmen: et kjøkken laget av røde verktøyskap.

Nordnorsk Marinesenter holder til i Bodø og har et eget kaiområde med opptaksanlegg, verksted og vinterlagring for båt. Men det siste året er det ikke bare vedlikehold av båt som virksomheten har blitt kjent for. Her finner vi nemlig det som den daglige eieren mener er Norges tøffeste kjøkken - laget av verktøyskap.

- Blitt en attraksjon

Sjefen i selskapet kan fortelle han lenge har sagt han en gang skulle lage kjøkken av verktøyskap. I fjor ble drømmen til realitet. Juli 2020 flyttet bedriften inn i nye lokaler og i den forbindelse ville Andreas Strømsnes gjøre noe antakeligvis svært få, eller ingen, har gjort før ham.

Nå skulle Nordnorsk Marinesenter få et splitter nytt kjøkken bygget opp av verktøyskap og håndtak fra Teng Tools.

- Dette har vært noe jeg har tenkt på i flere år samtidig som det var en god mulighet til å gjøre litt ekstra og vise andre hva vi kan, forklarer den daglige lederen.

Originale Teng Tools-kjøkkenet. 

Andreas tok kontakt med Luna Group Norge og fortalte om planene. Det tok ikke lang tid før de karakteristiske verktøyskapene var blitt til kjøkkenskuffer og kjøkkenskap. I tillegg har kjøkkenet benkeplater laget av to arbeidsbenker fra Teng Tools, og på kjøleskapet og fryser finner vi håndtak fra Teng Tools sine verktøyvogner.

- Da jeg fortalte om planen min var det mange som flirte, men som samtidig syntes det hørtes tøft ut. Nå har kjøkkenet blitt en attraksjon. Folk som er innom har hørt om kjøkkenløsningen og vil gjerne se det selv, smiler Strømsnes.

Selv er både den daglige lederen og de ansatte strålende fornøyde med det kreative og originale kjøkkenet.

- Skuffestørrelsen på skapene er kanskje ikke beregnet til vanlig kjøkkenbruk, men her på Nordnorsk Marinesenter fungerer det veldig bra til våre behov. Jeg vil tørre å påstå at vi er de eneste i hele verden som har et kjøkken laget av verktøyvogner, og det vil jeg fortsette å tro til noe annet er bevist, sier han.

 GJENNOMFØRT: De ulike verktøyvognene og skuffene er blitt tilpasset målene på kjøkkenet.  

Skapene og skuffene rommer både glass, tallerkener, bestikk, kjøkkenredskaper og vaffeljern. Ifølge den daglige lederen er det flere fordeler med å ha et kjøkken bygget opp av solide verktøyskap.

- Det er funksjonelt, enkelt å holde rent og ikke minst er det et slitesterkt kjøkken. Med produkter fra Teng Tools er dette definitivt et kjøkken som er bygget for å vare lenge og det holder sikkert i femti år, påpeker Strømsnes og legger til:

- Så er det jo kult design. Både den karakteristiske rødfargen og logoen til Teng Tools appellerer til mange, og det er gøy at også jentene liker det.

Kvalitet
32-åringen kan fortelle at han har kjent til Teng Tools i mange år. Allerede i 1997 ble han fascinert av de røde verktøyskapene da han besøkte en Tools-butikk i Bodø og i 2013 kunne han selv endelig gå til innkjøp av et slikt verktøyskap.

På Nordnorsk Marinesenter har de i dag 20-25 verktøyskap. I tillegg er alt av verktøy som blir brukt fra Teng Tools.

- Teng Tools er et kvalitetsmerke som har vært på markedet i mange år. Dette er en stabil leverandør og et merke som er kjent for å være bra samtidig som det er rimelige priser. Så er jo rødfargen appellerende og de har en tøff logo. Vi på Nordnorsk Marinesenter føler det er et kvalitetsprodukt ovenfor kunder. 

Erik Undset, forretningsutvikler i Luna Group Norge, sier kjøkkenidéen viser hvilke muligheter man faktisk har med Teng Tools Get Organised.

- Jeg tipper at Nordnorsk Marinesenter har et kjøkken som mange misunner de! Funksjonaliteten på dette kjøkkenet er helt topp. Her har man, som Andreas selv sier, et robust kjøkken som vil vare i mange år. Selv om dette er litt på sidelinjen hva TengTools sin forretningside er, synes jeg at dette er en kreativt bruk av våre produkter som viser allsidigheten til varemerket, påpeker han.

- Med konseptet Get Organised opplever man både effektivitet, lønnsomhet og økt sikkerhet. Prinsippet er enkelt: hvert verktøy har sin egen plass og hver verktøysats fungerer som en del i et organisert system, enten det er i verktøykofferten i arbeidsbilen, i verktøyvogna på verkstedet eller i dette tilfellet; i kjøkkenskuffen på et kjøkken! Dette gir full kontroll og bedre arbeidsflyt.

 

  DETALJER: Teng Tools-logoen og den karakteristiske rødfargen går igjen på kjøkkenet.  

 

 
 
 

Recent News

 

Design og trender

Vis alle

  

Leverandørguide

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår