Lanserer armaturserien Metropol

 
Lanserer armaturserien Metropol
Den nye hansgrohe armaturserien Metropol har et markant ytre med et konsekvent geometrisk formspråk. De nye Metropol armaturene preges av presise, geometriske linjer, sirkler og rette vinkler som sammen med store flater skaper fine lysrefleksjoner.

- I samarbeid med den mangeårige partneren Phoenix Design har merket hansgrohe utviklet sin hittil bredeste armaturserie som i tillegg til tre forskjellige typer av grep også byr på et gulvstående servantarmatur for den frittstående servanten. Den kubiske grunnformen bringer frem en moderne estetikk. Grep og tut er avstemt til hverandre med parallelle linjer som matcher rosettens rektangulære form, og hansgrohe Metropol er nå klar for salg i Norge, heter det i en pressemelding.

Større bevegelsesfrihet
Fire forskjellige armaturhøyder gir plass til de individuelle behovene slik som å vaske hender, barbere seg eller fylle vaser. I tillegg fås servantarmaturet hansgrohe Metropol 100 med en tut i to lengder – 160 eller 190 mm – som gir flere anvendelsesmuligheter. For første gang presenterer hansgrohe også et gulvstående servantarmatur som er et visuelt høydepunkt i rommet og kan plasseres fleksibelt ved en frittstående servant. Metropol dusj- og kararmaturer kompletterer innredningen med både innebygde og utenpåliggende varianter samt gulvstående armatur for frittstående badekar.

Forskjellige grep
- Hansgrohes serie Allegroh var på 80-tallet den første på markedet med såkalt bøylegrep. Metropol armaturene tolker det populære grepet på nytt og fås derfor med et markant, flatt grep eller bøylegrepet med et slankere uttrykk. En tredje variant er et grep med integrert Select-teknologi som kombinerer minimalistisk design med den intuitivt enkle Select-betjeningen. Vannet slås på og av med kun ett tryk på Select-knappen. Funksjonen fungerer rent mekanisk og krever hverken strøm eller ekstrautstyr. Temperaturen reguleres ved å dreie på samme knapp, skriver hansgrohe avslutningsvis i pressemeldingen.

 

 
 
 

Recent News

 

Design og trender

Vis alle

  

Leverandørguide

Vis alle