Lanserer betongmaling som tåler vann

 
Lanserer betongmaling som tåler vannKristin Mobakk, salgsansvarlig for kjedene i Hey’di viser de fire fargene og Marianne Fischer Paulsen, kategorisjef for blant annet maling i Maxbo viser boksen med betong-nyheten. På veggen bak sees produktet i bruk. (Foto: Hey'di)
Det industrielle uttrykket er svært populært, og etterspørselen etter nye produkter er stor. På Bygg Reis Deg viste Hey’di frem en ny betongmaling som tåler vann.

Hey’di Betonglook er sementbasert og skal blandes med vann og påføres med kost. Malingen kan brukes på de fleste underlag, som tre, gips, puss, tegl osv.

Uendelige muligheter
Tilsvarende produkter har til nå vært kalkbasert. Siden Hey’di Betonglook er sementbasert, kan det brukes både ute og i våtrom. Produktet inneholder Hey’dis Waterseal, som var nominert til byggenæringens innovasjonspris. Resultatet er helt vanntette produkter.

– Produktet kan brukes hjemme, uten profesjonell hjelp, sier Kristin Mobakk, salgsansvarlig i Hey’di. Produktet er i utgangspunktet laget for vegger, men kan også brukes til å males over gamle fliser på baderommet, til å gi krukker et betongutseende, på utebenker eller bordplater.

– Mulighetene er uendelige, og så lenge man vil at noe skal se ut som det er laget av betong, så er det bare å male over, sier Mobakk. Hvis man bruker malingen på møbler eller andre flater som trenger mye rengjøring, bør de etterbehandles med Hey’di Top for enklere renhold.

Fantastisk respons
Produktet leveres i fire naturlige farger: Granitt, betong, skifer og lava. Hey’di Betonglook er per i dag kun til salgs hos Maxbo, og boksen med 2,2 kilo koster 399 kroner.

– Det har vært en fantastisk respons fra kundene, sier Marianne Fischer Paulsen, kategorisjef for blant annet maling i Løvenskiold Handel.

– Dette er en kundegruppe som har vært veldig entusiastiske over alle de mulighetene som nå åpner seg i bruken av produktet, sier Paulsen.

 

 
 
 

Recent News

 

Design og trender

Vis alle

  

Leverandørguide

Vis alle