Lanserer en helt ny grunnvarmepumpe

 
Lanserer en helt ny grunnvarmepumpeDaikin Altherma GEO
Til sommeren kommer Daikin med en helt ny grunnvarmepumpe, Daikin Altherma GEO. Varmepumpen leverer varmtvann opptil 65°C og har innebygd varmtvannsbereder på 180 liter. Den nye modellen kommer i to effektklasser, 1-6 kW og 1-10 kW. Det store arbeidsområdet sikrer energieffektiv drift hele året og lang levetid på maskinen.

Den nye grunnvarmepumpen har en uttagbar kompressormodul, noe som betyr at vekten kan reduseres med 70 kg for å lette transport og service av maskinen. I tillegg til dette kan de fleste installasjoner gjøres uten at maskinene må åpnes. Alle rørforbindelser er parkoblet, noe som forenkler rørføringen. Tilkoblingsklemmene for sensorer er plassert bak frontpanelet og spenningskabelen som er plassert på baksiden, er ferdig koblet til maskinen. I tillegg er forbindelsen for utendørs sensor og LAN-adapter plassert bak på maskinen lett tilgjengelig

Daikin sin aktive kjølefunksjon gir nesten dobbelt så stor kjølekapasitet som passiv kjøling. Det gjør at grunnvarmepumpen kan opprettholde en behagelig innetemperatur samtidig som den er energieffektiv. Effektiviteten av aktiv avkjøling er det dobbelte av effekten av passiv kjøling - EER opptil 23. Med aktiv kjøling kan du få opptil 7 kW selv fra grunne borehull.

3-lags isolering under Daikins patenterte swingkompressor sikrer minimalt med vibrasjoner. Lydnivået oppgis til 28 dB(A). Daikin Altherma GEO har en ny innovativ fargeskjerm som gir et overblikk over system og innstillingene.

 

 
 
 

Recent News

 

Design og trender

Vis alle

  

Leverandørguide

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår