Lanserer huskjeden Skalahus

 
Lanserer huskjeden Skalahus
17. mars ble den nye huskjeden Skalahus lansert under boligmessen på Hellerudsletta. Kjeden har allerede 11 godt etablerte forhandlere under paraplyen sin, og nå jaktes det flere. Ambisjonene er betydelige.

I løpet av de nærmeste årene siktes det mot å nå nasjonal dekning med et 30-talls forhandlere rundt omkring i landet.

- I første omgang vil 11 Norhus Øst-forhandlere, forhandle Skalahus sine produkter. Samtidig er Skalahus ute etter å vokse videre, og vi planlegger en nasjonal ekspensjon fremover. Vi jakter derfor flere dyktige og kvalitetsbevisste forhandlere i hele Norge, og oppfordrer interesserte selskaper til å ta kontakt, sier kjededirektør for Skalahus, Ketil Strand.

Skalahus er en kjede med boliger som spenner innen alt fra eneboliger til større prosjekter med leiligheter. Kjeden vil bygge både for enkeltkunder og utvikle egne prosjekter som vil selges i markedet. Boligene vil kjennetegnes av funksjonalitet og et tidsriktig uttrykk og design. De er utviklet på bakgrunn av grundige analyser og kundeinnsikt.

- Skalahus har en bredde i produktspekteret som appellerer til ulike kjøpere. I tillegg inneholder konseptet en egen Volum-serie som består av tilleggsmoduler som enkelt kan integreres i flere av husene - det være seg utleieenhet, terrasser etc. Husene vil i tillegg bygges i treverk, hvilket i seg selv er i vinden med tanke på blant annet miljøaspektet, sier Ketil Strand.

Strategisk grep fra BoligPartner-konsernet
BoligPartner-konsernet, som er en av Norges ti største boligbyggere, er hovedaksjonær i Skalahus. I BoligPartner-konsernet finner vi kjeder som BoligPartner AS, Norhus Øst og Archihus. Den nye huskjeden er et ledd i konsernets videre vekstambisjoner.

- Skalahus komplementerer satsingen til BoligPartner-konsernets andre kjeder på en god måte – både når det gjelder produktspekter, målgrupper og markeder. Konsernet utvider og øker dermed slagkraften sin totalt sett. Målet er at dette vil bidra til å gi viktige synergier og ytterligere volum fremover, noe som igjen bidrar til økt konkurransekraft i markedet, sier Rune Deglum, direktør for kjedeutvikling i BoligPartner Konsern.

 

 
 
 

Recent News

 

Design og trender

Vis alle

  

Leverandørguide

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår