Lei av det gamle badet?

 
Lei av det gamle badet?
Lyst til å piffe opp stilen uten å totalrenovere hele badet? Du kan starte i det små og gjøre noen små grep som for eksempel å male de gamle flisene, tilføre små detaljer som nye håndklær, såpedispenser eller nye planter. Med hjelp fra en rørlegger kan du også bytte ut servantbatteriet slik at du kan få den nye stilen du ønsker deg.

Finn din favoritt
Tapwell er opptatt av form, funksjonalitet og finish som skal vare over tid. For at du skal kunne finne et design som passer din personlige stil, har Tapwell forent italiensk design og materialvalg av høy kvalitet. Resultatet av denne kombinasjonen er blant annet mange nye utførelser og spennende design på servantbatteriene. Du kan nå velge i over 27 ulike design i spennende finish og overflater, enten om du ønsker en urban, moderne, stram og minimalistisk stil, eller en mer klassisk, romantisk og landlig stil.

- Vi er opptatt av å dekke forskjellige stilarter og tilbyr derfor er bredt sortiment slik at alle kan finne noe de stilmessig liker til en overkommelig pris. Krom, børstet krom, Black Chrome, White Gold, Honey Gold og Copper Gold er blant de mest populære overflatene, sier Leif-Erik Haaland, Markedssjef i Tapwell.

EVO EVMO71 fra Tapwell har et elegant uttrykk med sin utførelse i stilrene linjer. Finnes nå tilgjengelig i syv forskjellige flater, slik at du kan finne den utførelsen som egner seg best til ditt bad.

EVO EVMo71 har veiledende priser fra;
Krom, Kr 2.895,-
Messing og kobber, Kr 4.395,-
Rose gold, Black Chrome, Honey Gold og White Gold, Kr 5.395,-

Du kan også få bunnventil i messing og Black Chrome som matcher servantbatteriet? Med bunnventil og servantbatteri i samme overflate vil du få et mer helhetlig uttrykk.
Bunnventil i messing, veil. pris kr 795,- og i Black Chrome kr 1.195,-.

 

 
 
 

Recent News

 

Design og trender

Vis alle

  

Leverandørguide

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår