Luksuriøs og lun garderobe med nye Graphite

 
Luksuriøs og lun garderobe med nye Graphite
Vårt geniale Klikk-inn-system med sin uslåelige fleksibilitet og smarte funksjonalitet kommer nå i en helt ny farge – Graphite. Sortimentet består av innredning for klesoppbevaring, og den varmgrå fargen vil gi garderoben din et luksuriøst og moderne uttrykk.

Graphite passer like godt i en tradisjonell skandinavisk interiørstil som et trendy og urbant hjem.

Som åpen oppbevaringsløsning eller i kombinasjon med skyvedører i tradisjonell eller moderne stil, vil en garderobeløsning i den nye fargen være med på å forsterke stilen hjemme hos deg.

Graphite er en farge som er unik for Elfa, og som vil hjelpe deg å skape en lun, lekker og moderne atmosfære i garderoben din.

Smarte detaljer som avdelere i meshkurvene gjør det enklere å holde orden i garderoben. Avdelerne kommer i to varianter som kan plasseres langs eller tvers i kurven, slik at du kan lage seksjoner og holde ulike typer plagg adskilt.

Den vinklede metallhyllen gir full oversikt over skoene dine og løfter dem frem som detaljer i interiøret.

En buksehenger holder buksene dine adskilt og krøllfrie.

Uttrekkbare skohyller gir deg oversikt og enkel tilgang til alle skoene dine. De passer til både flate og høyhælte sko. Ettersom hyllene er vinklet er de svært plasseffektive og rommer opp til 6 par sko. 

 

 
 
 

Recent News

 

Design og trender

Vis alle

  

Leverandørguide

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår