Lys opp badet i mørke stunder

 
Lys opp badet i mørke stunderHappy D.2 Plus-speilet, som er designet av Sieger Design, sørger for avslappende aksentbelysning på veggen. Fra kr 18.981
Lys spiller en essensiell rolle på badet. Når man skal velge lyskilder til baderommet er det derfor en god idé å tenke nøye gjennom hvorvidt man behøver generell belysning, aksentbelysning, funksjonelt lys eller en kombinasjon.

Generell belysning sprer lyset ut i rommet, aksentbelysning skaper en behagelig atmosfære i utvalgte områder, mens funksjonell belysning rettes mot de områder hvor man behøver mer konsentrert lys.

Utvalgte varianter av Duravits speil, skuffer, skap og toaletter kommer med aksentbelysning og funksjonell belysning. Lyset i flere av produktene kan justeres fra kaldt over til nøytralt og videre til varmt lys, så man for eksempel vekkes om morgenen med et kaldere lys, og møtes av et avslappende varmt lys på kveldstid.     
 
Det kan være vanskelig å få overblikk over hyllene i baderomsskapet - spesielt på søvnige morgener og sene kvelder. Philippe Starcks tønneformede servantskap fås med funksjonelt LED-lys, som slår seg på når man åpner skapdørene.

Starck gulvstående servantskap med Starck 1 servant, Night Blue, H 82,5 x Ø 58 cm, fra kr 51.395

Et dempet lys leder deg frem til SensoWash® Starck f dusjtoalett i de mørke timer, uten å forstyrre kroppens hviletilstand. Lyset i setet tennes automatisk når det blir mørkt, så det er ingen grunn til å slå på taklyset. Toalettet er designet av Philippe Starck.

SensoWash® Starck f dusjtoalett med fjernkontroll, fra kr 35.000

Cecilie Manz har designet et lysende speil til serien Luv. Speilet har aksentbelysning som spres på veggen bak speilet, og funksjonelt lys som lyser fremover gjennom lysstripen øverst på speilet, uten å blende deg. Kombinasjonen av de to typene lys er perfekt til opplyste morgen- og kveldsrutiner foran speilet.

Lysfunksjonene kan også benyttes hver for seg. Luv-speil med lys, 160 x 120 cm, kr 32.075 

 

 
 
 

Recent News

 

Design og trender

Vis alle

  

Leverandørguide

Vis alle