Lyst og luftig fra danske DESIGNA

 
Lyst og luftig fra danske DESIGNA
I den nye kolleksjonen til danske DESIGNA finner du en rekke stilrene og moderne kjøkkenløsninger til en fornuftig pris. Design, kvalitet og nytekning har siden starten vært fundamentet i DESIGNA, noe som har resultert i høy kvalitet, praktiske løsninger og produkter med de lekreste uttrykk.

Kombinér og finn ditt eget uttrykk
Går du med planer om å pusse opp kjøkkenet ditt og ønsker noe som er lyst og luftig, anbefaler vi deg å se nærmere på Cassiopeia eller gå for kombinasjonen Scuro i kombinasjon med Orra Opaco. Lyst, luftig og stilrent.

Cassiopeia med sine rene og funksjonelle flater og smarte detaljer. Legg merke til spiseplassen i forlengelse av kjøkkenøya. Veil. pris kr 39.855,-(gjelder for skap, sokkel og bordplate)

Scuro sort matte grepsfriedører kombinert med hvite dører fra Orra Opaco og hyller i en rustikk eikefiner skaper sammen et klassisk nordisk uttrykk. Veil. pris kr 78.910,- (gjelder for skap, sokkel og bordplate)

 

 
 
 

Recent News

 

Design og trender

Vis alle

  

Leverandørguide

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår