Med Jocolino blir dusjen til en lek

 
Med Jocolino blir dusjen til en lekDusj uten tårer: Med MonoRain i Jocolino-dusjen skylles sjampoen målrettet vekk slik at den ikke renner ned i øynene. Den høye, CE-merkede kvaliteten og den enkle installasjonen gjør også dusjen til foreldrenes favoritt.
Vann har en magisk tiltrekningskraft på barn. De små liker å leke fantasifullt med vannet, men når de går i dusjen, ender det for mange i diskusjoner eller til og med tårer, spesielt når sjampoen må skylles ut av håret.

For å gjøre badetiden til en fornøyelse har hansgrohe sammen med en rekke eksperter utviklet barnedusjen Jocolino. Den følger merkets første barnedusj Joco fra 1995. Den søte, fargerike hånddusjen passer perfekt med sitt smale grep i små barnehender og fås i tre design. Med barnedusjen kan de små bli helt trygge i dusjen gjennom lek. Takket være kvalitetsmaterialene og godt håndverk trenger ikke foreldrene bekymre seg for skarpe kanter eller løse deler. Ingen gråt eller diskusjon - med de forskjellige stråletyper passer Jocolino helt til barnets behov, og hver dusj blir en morsom opplevelse for barn og voksne.

Mer kreativitet og moro – på dusjsafari med Jocolino
Nå blir det vilt på badet – med den sort / hvite sebraen, den beige løven og den grønne krokodillen kan barna leke safari i badekaret. De forskjellige dyredesignene og de bevegelige øynene gjør at Jocolino minner om leketøy som automatisk vekker barns fantasi og kreativitet. Barnedusjen tilbyr to forskjellige stråletyper som velges ved å vri på grepet. En myk MonoRain er laget for å skylle bort sjampo og såpe. Den målrettede strålen forhindrer at skummet havner i barnets øyne. Den milde Rain-stråle er bra for å dusje hele kroppen komfortabelt.

Takket være en isolert vannføring blir det smale grepet på dusjen ikke varmt, selv ikke ved høye temperaturer eller langvarig bruk. ”Som et selskap med sterkt fokus på familien, tenker vi alltid på brukerne og deres umiddelbare omgivelser i produktutviklingen vår, fra barnedusjen over Smart Home-teknologiene til den nye DogShower. Vi ønsker å gjøre den daglige bruken av vann så behagelig og bærekraftig som mulig for alle deler av familien,” forteller Katrin Roming, product manager for dusjer, Hansgrohe SE. Jocolino inkorporerer QuickClean-teknologi, slik at kalkrester på dysene automatisk fjernes når du skifter stråletype. Den nye barnedusjen kan enkelt skrus på alle vanlige dusjslanger, og det kan gjøres enda enklere med et enkelt klikk ved å installere et koblingssett på slangen. Det morsomme designet, de funksjonelle stråletypene og den enkle installasjonen gjør den barnesikre hånddusjen til en ideell dusjkammerat i familien med barn.

 

 
 
 

Recent News

 

Design og trender

Vis alle

  

Leverandørguide

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår