Mest lønnsomt å forny kjøkkenet

 
Mest lønnsomt å forny kjøkkenet
Skal du selge boligen, er det mange ting å tenke på. Blant annet må du vurdere om du skal freshe opp et rom eller to før du selger. Skal vi tro ekspertene, får du mest igjen for å gi kjøkkenet noen nye strøk.

Kjøkkenet sies å være boligens viktigste rom, skriver ifi.no. Det er her familien samles til middag etter en travel dag. Det er her vi svir våre første pannekaker. Det er her vi finner roen med morgenkaffen og dagens avis. Da er det klart at dette rommet kanskje vies litt ekstra oppmerksomhet under visningene.

 

Betyr mye

Daglig leder i DNB Eiendom avd. Oslo St. Hanshaugen, Anders Hverven, mener det derfor kan være lurt å oppgradere kjøkkenet hvis du skal selge om ikke så lenge.

– Det er noen rom som er mer lønnsomme enn andre å pusse opp før salg. Det å gi kjøkkenet et løft kan for eksempel være veldig lønnsomt. Det er ikke for kostbart, og det er et rom som har mye å si for boligens helhetsinntrykk, forteller Hverven.

Det krever ikke mye tid eller penger for å gi kjøkkenet ny look. Litt maling på veggene eller kjøkkeninnredningen, et strøk olje på benkeplatene eller en oppgradering av halvmeteren mellom overskap- og underskap er alt som trengs.

 

Kosmetiske oppgraderinger

følge Hverven velger en del å gi kjøkkenet et lite løft før salg, og her kjører vi på med både helt lyse og helt mørke farger.

– Men faller valget på sort kjøkkeninnredning, er det som regel i kontrast til lyse vegger, sier han.

Kjøkkenet er uansett det rommet Hverven mener det er mest lønnsomt å fornye.

 

 
 
 

Recent News

 

Design og trender

Vis alle

  

Leverandørguide

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår