Metall på badet

 
Metall på badet
Trenden med baderomsmøbler av metall har lenge vært stor internasjonalt. Nå har også Svedbergs besluttet å gjøre en satsning på dette holdbare materialet. I løpet av 2017 kommer det nye baderomsmøbelet Intro til å bli lansert over hele Norden.

Et slitesterkt baderomsmøbel
Det er rene linjer, det er praktisk og det er metall. Formgiving og funksjon i skjønn symbiose. Nyheten Intro er et baderomsmøbel som tåler tøffe tak.

- Vi har lang erfaring i å utvikle og produsere produkter av metall. Det var faktisk årsaken til at Svedbergs en gang i tiden ble grunnlagt, sier Stefan Svensson på Svedbergs.

Til det lille badet
Formgivningen med rene linjer og et nett uttrykk gjør at Intro også passer små baderom. Baderomsmøblet finnes med dybden 35 cm i breddene 45, 50 og 55 cm. Akkurat som Svedbergs andre baderomsmøbler utvikles og produseres intro i Dalstorp i Sverige.

Motstandsdyktig mot rust
Intro produseres i galvanisert metall. Et materiale som opprinnelig ble til for bruk i bilbransjen. Hver del behandles med en zink/jern-legering som gir materialet en utmerket motstandsdyktighet mot rust. Samtidig får metallet de beste egenskapene for at lakken skal bli perfekt.

- Vi har stor tro på Intro, som lanseres i hele norden våren 2017, avslutter Stefan.

 

 
 
 

Recent News

 

Design og trender

Vis alle

  

Leverandørguide

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår