«Mix og match»-trenden har kommet til badet

 
«Mix og match»-trenden har kommet til badet
Å blande farger og materialer i hjemmet er mer populært nå enn noen gang tidligere. Vi har sett det på kjøkkenet og i stua, men nå kan du også leke deg med interiøret på badet.

Stein, skifer, tre og keramikk. Skap balanse på badet ved å kombinere kalde flisvegger med varm eik-struktur, eller skarpe skapkanter med myke linjer på servanten. Geberits nye baderomsserie iCon består av modulbaserte baderomsmøbler som tilbyr total frihet når du skal designe badet ditt. Alle baderomsmøbler kommer i en rekke ulike størrelser og dybder, og i seks ulike farger og overflater.

Våg å velge farger
Etter tiår med hvite vegger og hvite bad har vi endelig begynt å sette farge på badet. Her er mørkeblå vegger kombinert med iCon-møbler i fargen Lava.

En støvrosa pastellfarge på veggen, med hvite Geberit iCon-møbler, kombinert med et sandfarget skap ved siden av speilet. Håndklær i samme farge gir en gjennomgående stil i rommet.

Tre tips for å få bedre plass på små bad
Som oftest er små bad de vanskeligste å innrede. Med lite plass vil man utnytte hver centimeter best mulig – uten at det føles trangt og rotete. Her er tre tips til hvordan du gjør nettopp det:

1. Velg smarte baderomsmøbler
På små bad er det ekstra viktig å velge smarte oppbevaringsløsninger slik at du får plass til alt du trenger, uten at det blir rotete. iCon-serien består av baderomsmøbler som er romslige, uten at de tar for stor plass. Faktisk er skuffene designet uten utskjæring for avløpet, noe som betyr at du har 30 prosent mer plass i øverste skuff.

2. Åpne hyller og lukkede skap 
Store skap under servanten kan se massive ut. Men en kombinasjon av åpne hyller og lukkede skap kan gi et mer luftig uttrykk på badet – og følelsen av at man har god plass.

3. Ett design-språk
Hvis blandebatteri, baderomsmøbler, dusj og toalett er i forskjellig stil kan det fort gi et uryddig inntrykk. For et roligere uttrykk bør man holde seg til samme type design på produktene. Med iCon-serien får du valgmulighetene som gjør at du kan velge samme uttrykk på hele badet, både baderomsmøbler, servant og toalett. 

Hold det ryddig
Vi vil alle ha et bad hvor alt er organisert og ryddig, men vi vet også at det ofte er enklere i teorien enn i praksis. Sjampo-flaskene er ikke alltid fargekoordinert, og skuffene blir ofte rotete mye raskere enn ma hadde sett for seg. Her er tre tips til hvordan du enkel kan hold orden på badet.

1. Sørg for å ha god oppbevaringsplass
Det første tipset er å ha så mye plass som mulig å oppbevare ting i – gjerne en kombinasjon av skuffer under servanten og høye, vegghengte skap. For å unngå at badet føles trangt, bør du sørge for at alle skapene henger på veggen. Ved å ha et fritt gulvareal, vil du få en følelse av at badet ikke er så rotete, til tross for at du har mange ting.

2. Organiserte skuffer
Det er lov å innrømme det; det er ikke alle som lever som Marie Kondo. Men smart oppbevaringsplass kan i hvert fall ta oss ett skritt nærmere. Velg baderomsmøbler som gjør det enkelt å organisere de forskjellige tingene du har på badet, og som er romslige nok til at du får plass til det du bruker til daglig.

Den øverste skuffen under servanten er normalt den vi bruker mest, men hvor det som regel er minst plass fordi avløpet opptar store deler av skuffen. I den nye iCon-serien fra Geberit får du 30 prosent mer plass takket være et nytt, slankt avløpsdesign. Det gir det mulighet til å organisere skuffen enda bedre.

3. La noe være åpent
Tenk over hvor mange elementer du vil ha på badet. For mange ting vil fort få et lite bad til å virke trangere. Ved å kombinere lukkede skap med åpne hyller får du en luftigere følelse i rommet, samtidig som du får oppbevaringsplass.

 

 
 
 

Recent News

 

Design og trender

Vis alle

  

Leverandørguide

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår